Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
tomiie
csendes tag
Ja azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajna még nem próbáltam mindent amit írtatok, de azért folyamatban van....
és várok esetleges új ötleteket is!! -
Mobulla
csendes tag
Én JetAudiot használok, tud használni többcsatornás hangkártyát rendesen, és a winampnál némiképp jobban szól. (szerintem)
Bővebben: link
A winamphoz az 5.1 plugineket itt találsz: (aztán vagy jó vagy nem, de az biztos)
Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Én is ezt használom, nálam is faxa. Csak bemész a Preferences-be, ott az input-nál kiválasztod a plug-in-t és a beállításoknál az 5.1-es hangzást.
-
siriq
őstag
-
tomiie
csendes tag
Hi!
Adott egy egy 5.1-es hangrendszer, SB live hangkártyával. media player classicban az ac3 encoderrel tökéletesen szól az mp3, szétosztja a hangot. a winamp viszont ehhez képest 0. csörög, a mélyet küldi a kis hangfalakba is, ami nagyobb hangerőnél csak csörög.
ha valaki tud egy értelmes, működő plug-int ami hasonlóan dolgozik mint az ac3, vagy esetleg a winampban kezeli azt, annak a hozzászólását szívesen venném.
Ha ilyen megoldás nem lehetséges jó lenne valamilyen mp3-player is, ami tudja kezelni az 5.1-es hangrendszert.
lehet hogy gyökér a kérdés, de nem vágom ezeket a dolgokat.
kézzel fogható megoldást szeretnék. találgatás volt már elég.
a megoldónak örök hálám!!!
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest