Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
delthaa. Ha már csak ellene vagy (a segítő szándék legkisebb nyoma nélkül), legalább alátámaszthatnád valamivel a véleményedet. Vagy csak a hozzászólásaidat akartad gyarapítani?
Gaskin. Nekem 2 ilyen kártya fut a kezem alatt (1 otthon, 1 munkahelyen), az egyik LCD-n, a másik CRT-n. Semmi hasonlót nem tapasztaltam. Csak a te kedvedért megkérdeztem ma a nagykerben a szervizest is. Ő sem hallott még ilyen hibáról ennél a kártyánal. Vidd vissza, ha teheted. -
fanti
addikt
Dehogy memória!
Tedd fel a legujabb hivatalos DETONATORT és kész. Nekem Abit Siluro Geforce4Ti4600 van és ugyanezt csinálta a legfrissebb hivatalos detonator előtti detonatorral. Nekem kb 2 percenként bevillant a bf1942. Xp és winme alatt egyaránt szarozott, de a céges gépemnél is ezt csinálta a Soltek Geforce4MX-el 98 alatt. És ott is helyrejött a driverfrissítéstől. -
Gaskin
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat. Az a videomemóriás problem eléggé kézenfekvőnek tünik. Asszem visszaviszem.
-
Male
nagyúr
Az, hogy ''beszemetel'' (ahogy te nevezted), az lehet a videomemória hibája (álltalában akkor zsokott lenni, amikor a memória túl van húzva, vagy túlmelegszik és ilyenkor hibázik a memória). Valaki itt a PH-n már írt arról, hogy a kártyája húzás nélkül is szemetelt, szóval előfordulhat. Szerintem vidd vissza, és cseréltesd ki. (ha nagyon ráérsz, akkor megpróbálhatod, hogy visszaveszed a memória órajelét, hátha az segít, persze akkor is ki kell cseréltetned, de legalább megtudtad, hogy mi a gond)
Persze a monitro is okozhatja, vagy lehet a kábel is (rendesen be van dugva? Esetleg valamelyik szál kezd elszakadni benne?) -
Gaskin
aktív tag
Ugy látszik egy siker kártyával van dolgom...
De először a konfig: 1200Mhz Athlon + Kt7a v1.3 (update:9r) + 512M sdram + Win2000 pro (service pack 2) + detonator 40.71 + VIA 4in1 4.43 + 300W Codegen + 40Gb 7200 rpm + Mitsumi iró + Hitachi DVD + Abit ti 4200 128M (nem húzva).
Az öreg T200-assal nem volt semmi gond. Most viszont (Pl: sima desktop-nál) néha (kb: 5-10 percenként) azt látom, hogy vibrál egyet a kép. Alig észrevehető. Kb olyan mintha valaki megrángatná kicsit a monitor kábelt. A szoftverek nem fagynak, habár néha meglepően berángat Bf 1942. A minap feltoltam a Commandos2-t, s az effekt ismét megjelent kb 20-as szorzóval. A kép alsó fele beszemetel, bevibrál, kb mintha némely frissitésre olyan infót is kirakna a kártya a képernyő aljára, aminek fent volna a helye. Remélem talán érthető mit akarok irni. Persze az emlitett program nem hibás. Csak ezzel a kártyával csinálja. A tápra is gondoltam, hogy gyenge, de akkor vagynia kéne asszem... Mi lehet a gond? Szar a kártya? Hasonló elkeseritő tapasztalat??
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robot fűnyírók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest