- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
''Lo Hi'' már nincs ezen az alaplapon (régebbieknél tapasztaltam) de ''mondassz valamit!'' felkiáltással nekiestem átállítani az ''ASKIR''-t (!). (Nekem mindig is ASKIR-el ment eddig!!!) ''1.6uS''-on már látta :U és OK, ''3/16 Baud''-nál pedig már igen gyorsan tekert, megy simán a Vodafone GPRS, adatátvitel 115200-n!!! :t
-
sonar
addikt
Lo Hi faszán van beállítva? Engem ez szivatott egyszer.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Mostani alaplapommal (ABIT SR7-8X) nem tudom osszehozni a(z eddig;) priman mukodo alaplapi infra egysegemet a Siemens ME45-ommel! Pedig eddig mindenfele alaplappal ment ez... Igaz, itt kellett alakitanom a ''hagyomanyos'' sorba kotott erintkezot parhuzamosra (tehat ket-ket fej); de mire osszehoztam, kiderult, hogy ugyan a Windows XP szerint tokeletesen mukodik az alaplapi infra egyseg es a mobilomon is mukodik az infra (kiprobaltam egy masik ME45-el), csak villognak egymasra es semmi sem tortenik! Probaltam az XP ''Wireless Link'' beallitasaval mindent (pl. kisebb bitrate) de nem segit! Ki mit gondol, mi a *** lehet?! :((( Elore is koszi!!!
Ui: azóta halottam, hogy ABIT-nál néha nem megy az alaplapi infra (?)! OK, akkor esetleg hol lehet kapni hozzá való (ABIT) egységet?!?!?!
Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest