- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
''Lo Hi'' már nincs ezen az alaplapon (régebbieknél tapasztaltam) de ''mondassz valamit!'' felkiáltással nekiestem átállítani az ''ASKIR''-t (!). (Nekem mindig is ASKIR-el ment eddig!!!) ''1.6uS''-on már látta :U és OK, ''3/16 Baud''-nál pedig már igen gyorsan tekert, megy simán a Vodafone GPRS, adatátvitel 115200-n!!! :t
-
sonar
addikt
Lo Hi faszán van beállítva? Engem ez szivatott egyszer.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Mostani alaplapommal (ABIT SR7-8X) nem tudom osszehozni a(z eddig;) priman mukodo alaplapi infra egysegemet a Siemens ME45-ommel! Pedig eddig mindenfele alaplappal ment ez... Igaz, itt kellett alakitanom a ''hagyomanyos'' sorba kotott erintkezot parhuzamosra (tehat ket-ket fej); de mire osszehoztam, kiderult, hogy ugyan a Windows XP szerint tokeletesen mukodik az alaplapi infra egyseg es a mobilomon is mukodik az infra (kiprobaltam egy masik ME45-el), csak villognak egymasra es semmi sem tortenik! Probaltam az XP ''Wireless Link'' beallitasaval mindent (pl. kisebb bitrate) de nem segit! Ki mit gondol, mi a *** lehet?! :((( Elore is koszi!!!
Ui: azóta halottam, hogy ABIT-nál néha nem megy az alaplapi infra (?)! OK, akkor esetleg hol lehet kapni hozzá való (ABIT) egységet?!?!?!
Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest