Új hozzászólás Aktív témák
-
darg
csendes tag
Nos, azóta kipróbáltam egy napra másik karival, inno3d GeForce 3 MX 400-al, és egy nyekkenés nem volt, pedig direkt sokat játszottam, hátha.
Utána pedig visszatettem az eredeti kártyát, elindítottam a gamét és szinte azonnal jöttek a leállások, szinte percenként 1 20-30 másodperces. Észrevettem azt is, hogy az ilyen lemerevedések alatt amit a billentyűzeten vagy az egéren nyomkodok, az is lezajlik, csak én nem látok belőle semmit.
Visszatevéskor jól megéztem azt is, hogy a kártya tökéletesen illeszkedjen a helyére, és azzal sincs baj...
Elképzelhető, hogy 2 év után megadta magát a kártya és kipurcant végleg? -
darg
csendes tag
- vírus egyáltalán nem valószínű, spyware ellen is fel vagyok vértezve. Először gondoltam erre is, ezért jött egy vinyó format + teljes reinstall, de a probléma fennállt
- a vinyó sem tölt ( = nem villog/ég a kis lámpácska)
lefuttattam már különböző progikat a merevlemez szektorhibáinak keresésére, sőt a ''Memtest86'' és annak microfost-os változatával a ''Microsoft Memory Test''-el is végignyomtam a sima ram ellenőrzését is... semmi hibát nem jeleznek..
ha minden igaz, nemsokára sikerül szereznem kölcsönbe egy másik videokártyát próbára. Azzal ki tudom deríteni, hogy a probléma tényleg a kártyával van-e, vagy másik hardverrel. -
darg
csendes tag
Hi!
Abit Siluro GeForce4 Ti 4600 (128M) kártya van a gépemben (Intel P4 2.4GHz, alaplap: Intel D845PESV, ram: 768M).
Már lassan 2 éve megvan és teljesen jól működik, de újabban egy fura hiba jelentkezett, és jelentkezik intenzívebb használat (főleg játékok) során. A hiba a következő: a képernyő teljesen megmerevedik akár 40-50 másodpercre ( ! ) , mintha lefagyna, de közben a zene, hang megy tovább. Utána pedig hirtelen beindul megint, mintha mi sem történt volna. (és a képernyő lemerevedése alatt ''lezajlott'' események egyszerre villámygyorsan lepörögnek.) Ez eszméletlenül idegesítő és sajnos fogalmam sincs mi okozhatja. A probléma nem csak egy játék-program esetén jelentkezik, hanem mindegyiknél, ráadásul az idő előrehaladtával ezek a ''lemerevedések'' egyre gyakrabban jönnek (kettő között néha 2 perc sem tellik el).
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a gef4600-am túlhevül és az okozhatja, ezért megmértem a rajta levő kis ventillátor mellett a hőmérsékletet (ott volt a legmelegebb) és csak 56-58 C fok. Úgy tudom ez egyáltalán nem magas. Az egész gépben a graf kártya a legmelegebb.
Driver amit használok: 71.84 verziójú NVIDIA, de újabbal és régebbivel is próbáltam. Nincs javulás.
Ha valaki tapasztalt már ilyet, vagy tudja mi lehet ennek az oka, pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Opel topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest