- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Ok koszi a helpet. Az fsb-t elszamoltam mert nekem 1800-as palominom volt es 11.5-os szorzoval szamoltam megszokasbol.
-
stfx
aktív tag
Hali
1628-nal 142Mhz az Fsb-d nem? az 1/4-elve 35.5Mhz amit a te configod (Ibm vinyo, sb live ... ezek nekem birtak a 40+Mhz-et) szerintem elkene hogy vigyen siman.Nem vagom miert csak /5-el megy nalad, pedig akkor mar csak 28Mhz a pci es 56Mhz az AGP-d ha tenyleg mukodik az 5:2:1 leosztas.Mindegy remenykedem hogy a sandra xar .
csovi -
Taky
senior tag
Most az 1600+(palomino) megy 1628mhz-en, csak 5-ös osztóval atomstabil, 4-en leáll. Tehát csak csinál vmit az az 5.
-
stfx
aktív tag
Hat legyen igazad , de ha lenne valami mas proggi ami megmondja a pci sebesseget JOL
az megnyugtatna
Thx -
stfx
aktív tag
Hali
Van valakinek a fenti lapja es mukodik rendesen a 166-os FSB/33mhz pci?
En hiaba alitom a Bios-ba 5:2:1-re az FSB ratio-t de Sandra szerint csak negyedel.
188-as fsb-nel pl 47mhz-et ir ki a pci-ra.A Sandra a legujabb 2003-as verzio.Az aida-ba nem talaltam olyan reszt ahol kiirna a pci sebesseget.
Ha valakinek van tapasztalata plz jelezze.
koszi
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest