Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
No ezt csekkoltam és igaz!
-
Savanya
addikt
Ismerősőmnek most 1.1 van és 1.0 volt , csak a fix agp/pci -ban és a hozzáadott kis órában különbözik - tuning jobban ment neki a rev.1.0-ban
-
Pipó
őstag
Epox 8KDA3+
-
stanci
aktív tag
Szerintem meg ne zárjuk be. Engem főleg az 1.0/1.1 megkülönböztetés érdekelne ránézésre. Valaki esetleg?
-
Pipó
őstag
Most már mindegy is, más lap lett véve. Zárjuk be.
-
Pipó
őstag
Az Abitnak a KV8pro lapjai készülnek nem fixálható (1.0) és fixálható (1.1) agp/pci osztóval, de az 1.1-et nem lehet még kapni. A KV8pro 3rd eye alaplap későbbi kiadású, de a honlap biosinfóinál ugyanúgy feltüntetik az 1.0 és 1.1 közötti fenti különbözőséget. Ha van valakinek már ilyen lapja (mivel ezt lehet kapni) írjon már tapasztalatot, hogy fixálható-e az osztó.
Még egy kérdés: ránézésre van kialakítási különbség az 1.0 és az 1.1 között, vagy csak a rev. feliratban különböznek? THX
Aktív témák
- Gitáros topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest