- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
engusz
veterán
KD7-E, EC bios-szal
Duron 1000 MHz
GlacialTech Igloo 2411, 2700-3000 RPM
CPU Shutdown Temperature : 60 °C
Shutdown when CPUFAN Fail : Enabled
CPU Warning Temperature : 53 °C
Eddig semmi gond nem volt. -
Csepy
őstag
Csak egy kérdés.
Venti nélkül hogyan indítod be a gépet? Proci nélkül nem. procival sem, mert akkkor 2 másodpercen belül szétég a procimag. :( :O
Érdekelne a megoldás.
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Nekem is ez volt a kd7-e-mel, mikor Titan hütö volt rajta. Az a probléma, hogy volt, amikor 1mp-ig nem küldött adatot a venti a ford. számról és ezért kapcsolt le a gép(Shutdown when cpu fail miatt).
Azt kell csinálni, hogy venti nélkül beindítani a gépet és aztán gyorsan kikapcsolni a fenti opciót a biosban, rádugni a ventit és kész. -
Csepy
őstag
Biztos a venti lesz a hibás, tényleg frissíts BIOS-t!
Regards: Csepy -
Tacso
aktív tag
Nem fordulatszám szabályozós ez a TITAN? (Indulásnál keveset pörög->lelövi a gépet) Nekem Whisperrock 4-el csinálta csinálta ezt (2400 rpm)! És ez a biztonsági opció független a hővédelemtől, mert csak annyit tesz, hogy lekapcsolja a gépet, ha a prociventi megáll! Persze nem áll meg csak az alaplap úgy érzékeli...!:(
-
roPHka
senior tag
tényleg nem tudom mi lehet a bibi :(
nem hiszem hogy a Falconrock II kevesebbet pörög mint egy Titan Cu5TB, és tudomásom szerint a biosban én nem állítottam be semmiféle ilyen ''védelmet'', ami arra utalna hogy ha eléri a proci ezt a hőt akkor lekapcsoljon...
mindegy...inkább visszaveszem a cuccot, persze előtte megsasolom nem csinált e vele valamit az illető, aztán kipróbálom itthon és üzembe helyezem ha tudom :F -
Tacso
aktív tag
Nekem is hasonló dolgokat csinált a KD7-E-m! A probléma forrása a prociventi volt! Ugyanis, ha a prociventi keveset pörög (3000rpm alatt!!!), akkor az alaplap úgy érzékeli, hogy az rossz, és ezért lelövi a gépet!
Megoldás: Vagy a BIOS-ban kikapcsolod a ''Shutdown when CPU fan fail'' opciót
vagy Biost frissítesz, mert ezt a problámát az ABIT később javította...! -
roPHka
senior tag
a probléma egyszerű.
én mielőtt eladtam a cuccokat nálam ment, mert kipróbáltam.
arra emlékszem hogy volt ilyen problémám már kb 2-3 lappal, de nem tudom mit csináltam akkor hogy rendbe jött. a lényeg hogy ha a gépet bekapcsoljuk a ventik felpörögnek de ennyi. aztán leáll úgy 2 másodperc múlva. mi lehet a probléma?
mikor eladtam előtte kipróbáltam, tényleg ment itthon. aztán csak a hűtőt vettem le a prociról. úgy adtam el, a srác vett hozzá egy hűtőt, feltette, de most neki valami miatt nem indul el a gép, csak úgy ahogyan azt fent írtam.
nos, ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest