- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LVXXX
tag
A probléma részben megoldódott.
Kivettem a gépböl az PCI ATA kártyát, kicsit átrendeztem kiosztást (ki vettem a gépböl a mobil rack-et és egy külsö USB-s IDE házba tettem, így már nem kell a kártya).
A gép elindul normálisan az új processzorral is (P4 2.4GHz / 533MHz 1MB Cache SL7E8), de a Nero írás közben (mikor elkezdené az írást) lefagyasztja a gépet, de egyszer az IE is lefagyasztotta. Nem memória hiba, mert legalább 12 órán át futott rajta a memtest hiba nélkül. És nem is melegszik túl a processzor. Ha visszateszem az eredeti P4-es processzort (2,4GHz 533MHz / 512KB Cache) az hiba nélkül müködik, lehet CD-t DVD-t írni, még véletlenül sem fagy le a gép.
Ez most vajon a processzor hibája, vagy az op.rendszeré (XP-pro).
Ha a processzoré, akkor ki lehet-e deríteni, hogy mi a hibája?
Letöltöttem egy CPU teszter programot (Hot CPU Tester Pro 4 (Lite Edition) / www.7byte.com).
Még nem futtattam le (kb 4 óra alatt futna le). Egy baj van vele: a Lite verzió sok CPU funkciót nem tesztel (Chipset, L1 Cache, L2 cache, SSE, SSE2...).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest