- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #5149 üzenetére
ha itt lettem volna Mester,hidd el válaszolok.Ne haragudj....
...hm....hogy mi változott?Minden.A családom hazament,én nem tudom,mikor megyek,talán....ezzel el is mondtam mindent.....a szokásos sztori,más szereplókkel..Azóta szereztem egy választható menüs telepítőt,az már fut.Veszem a kulcsokat,több-kevesebb sikerrel.Mostanában sok gép van,saját munka kevés,így az időbeosztás is,némikép felborult.Addig csinálom,míg fáradt nem leszek.Akkor lefexem,alszok pár órát.Ebben az életstílusban,némiképp összemosódnak a napok,nem csak azt nem tudod,hogy hanyadika,vagy milyen nap van,egy idő után azt sem,hogy délelőtt,vagy délután....
....jelentőségét veszti az idő.....érdekes érzés...
Szinte szünet nélkül szól a zene,mert.....olyan néma minden,hogy az már fáj...
...bánt a fény,így be vannak húzva a sötétítők....
....meséljek még?
...nemsokára,megjön a xonar....kíváncsian váromAzután jön az 5770,meg hozzá a 40-es Samsung...
Na...akkor adunk a szájának...
....vigyázzatok Magatokra....
Hali
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #5146 üzenetére
Drága Barátom
...ne törődj ezzel...már megrendeltem a gyárit.....már így is annyit segítettél....
...ha majd...lesz egy kis időd...mesélek...ettől nagyobbat nem fordulhatott volna az életem.ezért vagyok olyan keveset mostanság....De...ne törődj semmivel....azért...köszönöm
-
stephenpoe
tag
Sziasztok.
Hallottatok már olyat,hogy az eddig telepített ultimate...ne menjen fel többet?Van vali frissítés,ami felismeri a másolatot?Az lenne a baj?.....nem tudom telepíteni ,se nettel,se annélkül.Azt írja,valami adat hiányzik.....teljesen kész vagyok -
stephenpoe
tag
.....szép kis fülcsi...
köszönöm srácok....nem tudok én sem rájönni...van ugyan egy chat oldal...lehet,az carja tele....fogalmam sincs.De amikor ki sem tudok nyitni semmit a 7-el,az XP...vagy az ubuntu,ugyanakkor megy....meg mostanában....vannak problémáim.A 7-es nem akarja venni,a hivatalos kulcsokat....ez lehet azért,mert copy?Egy laptop is vár,meg egy asztali is....már a harmadik kulcsot veszem....ennyi nem lehet rosszű...van erre ötletetek?
Előre is köszönöm...sziasztok -
stephenpoe
tag
....ja....szakít a Drága....semmi gond vele.....bár.....Ti tapasztaltatok olyat,hogy a win7 net összeköttetése k...szott lassú?Ha akkor átlépek az xp-re,normál sebességű.....erre van valakinek ötlete?
Hátha,így,hogy feltettem egy kérdést,beindúltok
....Előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
Grunge...
...megszerezted az álmomat....Kíváncsi lennék,mit muzsikál....úgy fest,én is beruházok végre a xonar ds-be.Most a boltban 47...dodo....annyit,garival,sztem megér...
BuhiMester.....dejóó,hogy hallok Felőled
...csak eddzél,örülj,a jóidőnek.Én is most akarok visszamenni....eddzeni....mostanában inkább msn-en vagyok,de ha rámszólsz,beüzemelem a skypet is....
Minden Kedves Fatality tulajnak,mindenhez nagyon sok szerencsét kívánok....
Sziasztok....
-
stephenpoe
tag
...ha így folytatjuk,bezárják a topicot...
Mi van Veletek skacok?Éltek még?Üdvözlök mindenkit....sziasztok
-
stephenpoe
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
-
stephenpoe
tag
....én raktam már össze pár i7-est,nem nagyon nyűgözött le...
i5-höz még nem volt szerencsém,de kíváncsivá tettetek
-
stephenpoe
tag
.....én megveszem csupaszon,és megkapja a Musashit.....a Z5500-tól úgy se hallani
-
stephenpoe
tag
Hali Srácok!
-mennyit kóstálna az a proci?
-"...zenenééélkülmitérekééén...' -
stephenpoe
tag
....a baráti körben,én is szivesen benne lennék,nem örülnék,ha megszakadna ez a családias hangulat!
Nem tudom,pontosan miről van szó,ezért kicsit félve szólok bele....belsős HDD-t akartok,meghajtani,USB-hubról?Én ezt használom erre a célra.Kell ugyan külön áramot adni neki,de ahhoz is van egy adapter,a gép hátulján (erről sajna nem találtam fotót,de ha érdekes,lefényképezem...)...Nagyon sok alkalom van,mikor már az OS. nem áll talpra,viszont szükség van a tárolt adatokra,gyalulás előtt....Remélem,nem értettem félre semmit,és tudtok valami hasznosat kifűzni a mondanivalóbol.Egyébként ezek mind filléres alkatrészek....
Sziasztok,mindenkinek a legjobbakat -
stephenpoe
tag
....úgy legyen!!!!!
Mindenkit várok szeretettel,csinálunk egy jó kis BARBEKKKKLYÚÚÚÚT........A legközelelebb ez a bolt van,de ez van a legjobb áron is.Nézelódjetek.Szerintem E-bay-ben kell gondolkozni,mert lényegesen olcsóbb.Csak néha történnek gondok,egyébként legtöbb alkalommal,minden sima....
....ja-ja,mindenütt érezni a generált vállságot......majd meglátjuk hol lesz jobb,osztmajdott összegyűlünk......
Perpillanat ez a helyzet..... -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5033 üzenetére
....az üzemanyag sem sokkal olcsóbb,mint otthon(3 dollár/gallon),de ha elmondom,hogy az én szutyok 12 éves Kia Sephiámra 260 dollár biztosítást fizetek havonta,már lehet,hogy nem irígyeltek annyira....
....de nincs okom,panaszra.van szép családom,és meglepően segítőkész Barátaim,még ha nem is kezeltem velük soha... -
stephenpoe
tag
...
Sokszor említettem,Mindenkinek
ÁRMIBEN tudok segíteni,nagyon szivesen.
Mindig sajnáltam azt az időt,amikor elérhettem volna valamit,esetleg olcsóbban-hamarabb,de nem volt,aki segítsen....Ti SZERENCSÉSEK,nem ebben a helyzetben vagytok!!! -
stephenpoe
tag
Én is várom,hogy beérkezzen 100˘dollár környékére az 5770-es.....
utána én sem változtatok többet...
-
stephenpoe
tag
Hali Mesterek....Valaki szedett már szét Gateway laptopot?A kérdés az,hogy milyen módon kell?Valami tart középen,de nem tudok rájönni,mi az....félek,eltörik a billentyűzet....
-
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #5008 üzenetére
Nem volt még rá időm...de talán emléxel,nekem volt bass,csak center nem,és az is csak a játéknál,meg egy-két filmnél...Aztán voltak gondok az HDD-vel,nemrég betettem egy régebbi meghajtót,amin volt egy w7.Ráraktam a legutolsó biztonsági mentést,és akkor,mindent új dolgot telepített,a hangkártyát ias beleértve.Ugyan nem tudok a Creativ felületen semmit csinálni,viszont minden-mindenhol szól,elég szépen.Érezhető a különbség,ha átdugom az alaplapira...Szóval nem bolygattam.De elmentettem a leírásod,és meg fogom próbálni,már csak kíváncsiságból is.....Köszönöm
-
stephenpoe
tag
Nagyon köszönöm...egy kedves Barátom (Buhi
)kisegített a Sentinellel,így a probléma megoldva.A xonar meglesz ,de nem az,mert az felujjított.Nem merem bevállalni....most szívok az 500-as F3-al,az is felujított.Csak akkor még nem tudtam....
Sz.tem DS lesz,PCI-s,csak talán kicsit később.Mindenkinek köszönöm a segítséget -
stephenpoe
tag
Mesterek!Tudtok valami olyat,ami teszteli az HDD-t?
Persze tudtok....csak a nevét,vagy valamit kűldjetek már.
Köszönöm
-
stephenpoe
tag
Megkaptam a válszt.Azt írja,hogy nem nyújthat erről felvilágosítást....lehet,mégis megpróbálom,max visszakűldöm.Ha ideér,tudtok a tesztelésében segíteni?Mármint,mit nézzek,minek,milyennek kell lennie?
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4987 üzenetére
Félreértettétek.Nem járt vele 15 évig,csak azóta volt jogsija.De már pár napja járt reflektorral....gondolom beleakadt a kabátja,vagy ilyesmi.Azt mondta,soh'sem húzta még addig,hogy átváltson....
Irtam a palinak,hogy mi miatt kellett felujítani,várom a választ....ha érdekelnek ilyen történetek,írok még....
van sok...
...egyébként a KFT ötlet nem rosszgyere....
-
stephenpoe
tag
Milyen jellegű hibák történhetnek egy hangkártyával....itt történnek mókás dolgok....én pl. rendszeresen olyan dolgokat vásárolok,ami az itteniek szerint hibás...PL.:a Z5500-amra azt mondták,nem műxik,ezért nem 300 dollár volt,csak 80.(Meg kellett tisztítanom a csatikat,és oda dugni,ahhova való
)....másik:a Wawe billentyűzetemet 96 CENTÉRT vettem,holott az ára most 69 dollár,akkor volt 99 dollár.Ahova az elemet teszed,az egyik csatlakozó fül el volt fordulva,és nem vitte át a cuflát....
Rendszeresen ilyen dolgokat javítok.A szomszédom 2 hétig járt reflektorral,mert úgy gondolta elromlott a kocsiján a lámpa.Vett új izzókat,de nem tudta kicserélni,akkor szólt nekem,hogy segítsek.Kérdem,mi a baj.Azt mondja:nagyon magasra világít.....átkapcsoltam reflektorról,meg volt döbbenve.Kb 15 éve vezet.
Ezeket nem viccből írom...én itt csodagyerek vagyok
Szóval,nem tartanám furcsának,ha annyiról lenne szó,hogy aki eredetileg megvette,nem jól dugdosta össze,és visszakűldte a cégnek.Ha a csomagot kibontod,onnantól 30 százalék lejön az árból,mert már nem origin.....Rá fogok kérdezni,mi volt a javítás oka.Úgy látom az USA-ból érkezik,itt meg nem nagyon foglalkoznak forrasztásokkal.Olcsóbb megvenni megint,mint kifizetni az emberi munkát.Ha valahonnan másik országból jönne,én is erre gyanakodnék.Utánanézek,köszönöm,mindkettőtöknek! -
stephenpoe
tag
Most olvastam pontosabban.Azt írja,gyári felújítás történt....ez jól hangzik,nem?
-
stephenpoe
tag
Köszönöm!Csak azért tettem fel a kérdést,mert ez most nagyon olcsó....Mindenkép' a PCI-E 1 be kell,hogy tegyem,mert a 2-be nem fér be,a videókárta hűtés miatt.Viszont pont emiatta cooler miatt,még játék közben sem langyosodik a vk. hátulja....Ehhez jó lesz a xonar
remélem.A D1 sajna nem elérhető a számomra.Ds-ben gondolkodtam,mert a xonarok közül az volt a legolcsóbb,de ez most még olcsóbb....csak jobban szeretnék PCI-t....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok.Kérném a szakértők véleményét,ehhez.Tudom,hogy nem pci,hanem pci-e.Annyira rossz az?Nagyon olcsó....nem tudom,miért.Azt gondolom,egyel magasabb szint,mint a DS,pedig az drágább....
Mondjatok valamit....
-
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #4968 üzenetére
Köszönöm a válaszokat,sikerült megoldani.A regisztráció miatt be kellett engedni az ehhez tartozó kémvírusokhoz hasonló algoritmusokat,ezt az antivírus nem engedte.Inaktiválás után,megtörtént a regisztráció,antivírus vissza,és most klappol minden.Váltás lesz a digire,de nem most,hanem az év végén,mert anyámék utcájában még nincs kiépítve a hálózat.....Köszönöm a felvilágosítást,mindenkinek!
-
stephenpoe
tag
valszeg ua.a helyzet.Nincs ugyan több gép.ua. van,csak alaplap csere volt.Ugy hiszem,ott is a Chello van.Akkor ezekszerint neked jobban sült a diginet?Mert anyám is azt mondja,hogy jobb lenne átállni.Ha alaplapcsere volt,úgy érzékeli,hogy ez másik gép.Új IP cím kell neki?Azt otthon a szolgáltató adja?Itt simán creál magának eggyet a gép,oszt slussz....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok.....valaki tudna segíteni internet csatlakozásban,Magyarországon.Az anyám gépe,modemen csatlakozik.Furcsának találom a helyzetet.Az a gép,ami most van neki,a hugomnál,tökéletesen működött.Igaz,kellett számokat-meg kódokat beleütni a csatlakozáshoz,de minden ment.Most átvitte azt a gépet az anyámhoz,mident összeállított,csatlakozik,a skype,megcsinálja a frissítéseket,de az internetkeresők közül bármelyikre kattint,azt írjy,hogy nincs csatlakozás.Nem értem az otthoni hálozatokat.....itt bedugom,és ha jó a netkártya,működik a lan szoftver,akkor csatlakozik......Tud valaki valami okosat mondani?Előre is köszönöm....
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4948 üzenetére
....nagyon kemény,amit akkor írkáltam....
Ezeket az oldalakat senki sem felügyeli?Nem kellett volna emlékeztetned rá...
....viszont mostmár tudom,mikor vettem a kicsikét....meg kell jegyeznem a dátumot,hogy mikor ismerkedtünk meg,mert még a végén megsértődik!!!
....azóta egyszer sem csinálta a kikapcsolgatást.....csak megérte....
-
stephenpoe
tag
....azóta változott pár dolog a gépben,csak nem tudom,hogyan kell átírni
-
stephenpoe
tag
....én is godolkodom,de fogalmam sincs,mikor vettem.De Titeket,már szerintem vagy két éve ismerlek,és már az előtt is megvolt......szóval,nekem is nemsokára 3.....
Nekem nem sok volt ez előtt,viszont azóta legalább 30-at építettem.Mind újabb volt,mint az enyém,de egyik se jobb.....na talán az i7
-
stephenpoe
tag
ok-ok...Mindenki tudja,milyen láma vagyok.De azért örülök,hogy rátértünk erre,mert egy csomó új dolgot hallottam
Buhi,légyszives nézz már be privibe,fontos lenne...köszi
-
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #4892 üzenetére
Hali!
Nem,nem az élményindex miatt vettem a vinyót,csak azzal volt a legegyszerűbb megnézni,mégis milyen a minősítése ,a többi hardverhez képest.Azért vettem HDD-t,mert szükségem volt szabad helyre,bár már volt 1 TB,és úgy gondoltam,ha veszek,akkor olyat,ami kicsit emel a gépem szinvonalán.Ezért F3-at vettem,de nagyon kaka volt.Mára kiderült,hogy azért,mert sajna rossz a hard drive.Már ki is vettem.Újraraktam a rendszert,egy másikkal,ami snassz 7200RMP-s,és újra elég gyors.Ha becsatlakozok az F3-am,akárcsak külsősként is,egyből lefagy a rendszer.Hát ezért kérdeztem az élményindexet.....olyan lassú volt vele a gépem,hogy nem tudtam,mi lehet a baj.Most lesz az első alkalom,hogy valami nem műxik,amit rendeltem....kíváncsi leszek,kell-e harcolni az e-bayyal.....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok,Mester urak!
A kérdésem a következó lenne.Megérkezett az új Samu meghajtóm,amire vártam.Egy F3-om,elméletileg.Normális ennél,hogy a win7 lemezolvasási sebességnek 5,8-at ír?Még mindig az az,ami visszafogja a rendszert,holott pont ezért vettem,hogy ezt kiküszöböljem.Ha jól emlékszem,Buhi,neked F1 van.Ott mit ír sebességre?
Köszönöm -
stephenpoe
tag
szegény Grunge,egy kicsit elkalandozik,egyből ki is marad a szórásból!Ejnye-bejnye,nem szép dolog
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4859 üzenetére
....tudom én Mester!
Csak vicceltem.
Már minden rendben,visszaráncigálták....
....hogy volt-e bordatörésem...?Nem tudok róla....A kulcscsont téma sem lehetett kellemes...
Amikor pakolt össze a csontkovács,jött az orvos,hogy hagyja abba,mert ezt altatás alatt kell csinálni.....az öreg megkérdezte,hogy akarok-e maradni éjjszakára....mondtam,hogy vár a család,csak folytassa......az doktornő megkérdezte honnan jöttem....mondom magyarország.....vigyorog,aztmondja,már érti.....kérdem:miért.....aztmondja,aki csavargatja a vállad,annak a nagyapja is magyar......,az öreg csontkovács meg csak vigyorgott,aztán csavargatott tovább......Kircsi volt.Ja...,utolsó.Amikor megjött az öreg,elkezdte magyarázni a dolgot:-a nyelvem,ne legyen a fogam közt!-a szám,ne harapja be!-Ne nyissam ki a szemem!-Ne fordítsam el a nyakam...!
Én meg mondtam neki:-Akkor én most SZÜLNI fogok!......Ő meg csak bólogatott vigyorogva..... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4851 üzenetére
Most pont elkélne egy kis segítség,az ilyen szakiktól,akik glettelnek...meg minden.Mégpedig a következő okból:Megvolt életem első snowboardozása.....csak sajna ez lett az eredmény......
Négy orvos csinálta belőle ezt.
Innentől nekem senki ne mondja,hogy Mell Gibson visszaüti magának a vállát.Ketten tartottak az egyik irányból,a másik oldalon egy húzott,a másik forgatta,...így is tartott vagy 45 percig....szóval jöhetsz kartonozni... -
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4834 üzenetére
nagyon köszönöm....ez gyakorlatilag szinte mindenre választ adott
,de attól jöhet még
Mostmár ártem....beszélhettünk volna erről hamarabb is.
Persze,hopgy olcsón akarom megúszni....,tudod Te milyen neház egy 14'-os,5/8-as gipszkarton?Kib....szott 76 kilo....
Mindent köszönök,körültekintő leszek,mindenről informállak Titeket(ha akarjátok,-ha nem...)
-
stephenpoe
tag
Nagyon szimpi ez a kártya....
Pár kérdésigitális kimenet alatt,az optikai kábelt érted?
Az extrem music,jobb,mint amit én vettem?Ekkora eltérés lenne ugyanazon gyártó termékeire vonatkozop driverellátás közt?Mert maga a kártya,nagyon szépen szól.....(bár most észrevettem valami hullámzásszerű dolgot,ami eddig fel sem tünt....ez normális?Szerintem mindez visszavezethető a driver-hiányára.Tulajdonkép'nem minden esetben nincs centersugárzó,csak néha kifogok egy-egy filmet,meg a játék....szőval nem nagyon tudom....félek a creativtól,a support miatt.Amit Buhi ajánlott,az miben különbözik?Mármint support szempontjából....? -
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #4831 üzenetére
Köszönöm a javaslatot,de ez sajna túl drága nekem.A legolcsóbb,amit eddig találtam 99 dollár volt.De szeretném,ha majd beszámolnál a teljesítményéről....
Mit fog hajtani?Ehhez komoly cucc kell ám,...mármiunt csak akkor van értelme.De szerintem ez nem lesz gond Nálad....
-
stephenpoe
tag
...bocs,látom?"...D1-DX már haladó kivitel...."Nekem Z 5500-s hangfalszettem van,ahhoz mit ajánlanál....?Nekem,érdemes a többet kiadni?
-
stephenpoe
tag
a xonarok elég drágák.Mi a különbség a DS,és DX között?
-
stephenpoe
tag
ehhez mit szóltok.Feltünően olcsó.Mi az,amit nem látok rajta....?
-
stephenpoe
tag
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4819 üzenetére
Tudom Mester....szégyenlem is....mindig így alkul a végére,hogy Rád kellett volna hallgatnom...
A mostani vásárlásnál jobban kikérem a véleményeteket.....
....az igazsághoz azért hozzátartozik,hogy nem buktam.A fiamnak most ment ki a kártyája,és nekem itthon csak olyan van,ami XP-vel fut.De ez viszi a 7-et is,csak nincs 5.1(még)De neki,csak 2.1-es a rendszere,így azon tökéletes.Ami tanulság volt,hogy én eddig nem is sejtettem,mekkora a különbség az integrált,és a másik között,minőségben....így már nyugodt szívvel beruházok,akár nagyobb összeget is.Tudod,azért esett erre a választás,mert 30 alatt volt..... -
stephenpoe
tag
csak alakul a helyzet késóbb....egyébként Buhi,a platinumot ajánlotta....hülye voltam....de nem baj,a fiaméba úgyis kellett egy új,mert most sütötte ki az integráltat.....az Ő 2.1-ét vígan hajtja.....Mi lenne szerinted,ami nekem megfelelne....Használok WIN7-et,XP-t.HD nézés lenne,meg játék....szeretném DTS-sel,EAX-al.....de ezeket Te sokkal jobban tudod.Viszont a Fatality árát nem tudom kifizetni.....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4812 üzenetére
a 9600 is így történt....mondtam a csákánynak,hogy van olcsóbb ettől,de neki csak az kellett....
....ha tényleg érdekel az amcsi téma,szivesen válaszolgatok,csak priviben,mert nem nagyon vág témába......
...de nagyvonalakban:Úgy van,ahhogy mondod....sajna megérezni a válságot.Itt,a keleti parton,még csak-csak,de beljebb....nagyon kemény.Ezrek várnak munkára.....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4804 üzenetére
....na pont erről beszéltem,amikor azt mondtam,hogy majdcsakbeleszeretvalaki.....
Itt a gépben,a musashyval,nagyon jól mutat....ezenkívül,ha meglátják 1080p-ben a játékokat,meg a Full HD filmeket,mindig meghozza a várt eredményt.....
...de egyébként nem rossz kis kártya....
-
stephenpoe
tag
válasz
-royalflush- #4798 üzenetére
Hali.Nekem 9800 GT-m van,BFG-s.A referenciahűtőt mindenkép cserélned kell,mert 58 fokig meg sem áll,és lassítja a rendszert.Nekem legalábis ez történt.Aztán cseréltem erre azóta nincs problémám.De ez lehet,hogy csak az én egyedi bajom volt,neked nem lesz ilyen.Csak tudod-biztos,ami biztos....
A mai állás szerint,lehet,hogy én is az 5770-et választanám....nagyon jókat hallok róla.....ja és mégegy apróság....:előtte egy 9600GT-t gyűrtem,amin ugyancsak kellett coolert cserélnem.....abban 512-ddr3 volt,ebben 1024.....érezni a különbséget,de nam annyira,mint gondoltam......pár nappal ezelőtt vettem egy ilyet meglepően olcsón,és szerintem legalább annyit tud,mint a 9800-asom.....szóval nem egyszerű....
-
stephenpoe
tag
....hűűűűű.....de felkavartam az állóvizet....Nem állt szándékomban....
Ha jobban odafigyeltem volna,lehet,ez nem esik meg.Meg emlékszem arra is,amit a daniel_k nevű úriemberról írtál,csak még nem volt érkezésem....
A WIN7-ről egyébként én is csak jót tudok mondani,sokkal gyakrabban használom,mint az XP-t.Szóval:MINDENKINEK,MINDENT KÖSZÖNÖK!
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4783 üzenetére
akkor vóóóóttt kis drinking.....
Ne is törődj vele.....kell egy kicsit az agyba lévő procikat is forgatni,mert ellustulnak....Majd megírom,ha kész....feladni nem fogom....az XP, az FSB húzás óta olyan hangzavart csinál,ha bekapcsolom,hogy zeng a ház a csipogástól....szerintem valami feszt talál túl magasnak.....és mivel most újjítottam ezt is,és még nem telepítettem XP-re,van baj elég....de majd az is megoldódik,kicsit később.Megvárom az F3-as vinyót,azután ujrarakom az egész gépet....szerintem addig már kibírom így,ahhogy van.A sokbetűs-számos Cimbinek,aki a Q6600-val szenved,ajánlottam szakértelmed,(utólagos beleegyezzéseddel
),mert félek,hogy olyan tanácsot adok,ami nem válik javára.....
-
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #4769 üzenetére
...én most jártam ezt végig,egy E8400Wolfdale-val......szerintem is az 1.6 kell neked.Ha érdekel,priviben kűldöm,ami nekem fut....Az NB is fesz emelésre szorult,ahogy a Kollega
is említette....nekem egy kicsit melegebb a borda,mint egyébként,de venti nem kellett rá.....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4771 üzenetére
Köszönöm......szerintem olcsón jutottam hozzá(28D),folyamatosan érdeklődve topicunk legjobbjaitól(
).Erre esett a választás......megmondom őszintén,nem vártam ekkora változást a hangtól,így maximálisan meg vagyok elégedve.....van még némi driver-probléma,de nem vagyok biztos benne,hogy nem én hibázok el valamit.....de van itt annyi Szaki
,hogy egy percig sem aggódom....
-
stephenpoe
tag
válasz
#81552896 #4768 üzenetére
Hali.
Nálam olyan basszus van,hogy az eredeti hangkártya beállításban lévő basszust a felére kellett vennem mert semmit nem lehetett tóle hallani.Nekem centersugárzó nincs,de nem minden esetben.....csak a komolyabb 720p,vagy 1080p filmeknél vettem észre,meg a Gridnél.Itt minden effect tökéletes,csak a saját autómnak nincs hangja,ami nagyrészt a centersugárzóból jön.....
.....pontosan hogy is van ez a' fordított kábel dolog'?Ha kell a pontos meghatározás:Z 5500-as a hangfalszett..... -
stephenpoe
tag
Hali Mesterek.Megérkezett a legujjabb kütyüm...Tudna valaki normálisan működő drivert WIN7 alá,mert amit a honlap kínál,feltelepítés után nincs centersugárzó,és bármit állítok,olyan,mintha az iskola aulájában ülnék....
-
stephenpoe
tag
MINDENKINEK BOLGOD ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
-
stephenpoe
tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4706 üzenetére
....te jelölöd ki,mennyi ramot használjon.De nem nyomja erősebben,mint mondjuk egy játék.....tulajdonképpen nem is egyszerre akarnám használni.Ugyanis ha belépek az XP-be,akkor csak azt használom,a Win7 csak alapon fut,ha befelyezetem,bezárom,és megint megy a másik.Most csak annyi a különbség,hogy ehhez,előbb rebootolnom kell,aztán megint.....így nem kellene.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest