- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
putti
aktív tag
THANX MINDENKINEK A HELP-ET!!!
-
putti
aktív tag
-
putti
aktív tag
HÚ EMBEREK MEGCSINÁLTAM. AZAZ RÁJÖTTEM A HIBÁRA!!!!
ÖSSZE KELL NYOMNOM EGY KICSIT A BIOS FOGLALATÁT ÉS FRANKÓN MŰKÖDIK. MÁRCSAK AZ A KÉRDÉS, HOGYAN FOGASSAM ÖSSZE.
A MÁSIK KÉRDÉS, MEG HOGYAN FRISSÍTSEM A BIOST???? -
putti
aktív tag
A processzor jó.
Szétszedtem darabjaira és összeraktam, változatlan.
Szerintetek kinyírtam??
Bár, mert kiszedtem és visszaraktam, nem kéne tönkremennie. Vagy mégsem?
Fordítva nem raktam vissza, ez kizárt, direkt megnéztem még mielőtt kiszedtem volna.
Más alaplapból is már szedtem ki és raktam vissza, de ilyen még nem láttam. -
putti
aktív tag
A PCI-os kártyát is kipróbáltam, de nem vált be.
Fene sem tudja hogy mi lehet vele, voltam már rosszabb helyzetben is és megoldottam, de most tanácstalan vagyok.
Talán egy másik abit deszkába kellene berakni és ott frissíteni a biost.
Dehát nem értem, kiszedem és berakom aztán nem megy, ez nekem így nem logikus. -
putti
aktív tag
A külső sarkánál egy picit megrepedt, de teljesen stabil, mert a bios-t úgy kell benyomni. A lábak rendben vannak, már vagy háromszor ellenőriztem. Nem vagyok egyedül, mások szerint sem jelenthet ez problémát, szóval nem jelentős.
Igyekeztem minél finomabban kiszedni! Többször megesett már ez velem, mert sokszor frissítettem ilyen tipusú alaplapot is, de ilyennel még nem találkoztam. -
putti
aktív tag
Jól belenyomtam, erre külön figyelmet fordítottam.
A cmos jumper alapban az 1-es álláson volt. Áramtalanítottam és a 0-ba raktam, de akkor hiába nyomtam meg a power on gombot, nem kapcsolt be. Áramtalanítottam, aztám cmos jumper ismét 1. Elindítottam, de változatlanul fekete képernyő. Marad a PCI-os kártya. Ha ez sem megy akkor esetleg tudtok valamit ajánlani, vagy megöltem az alaplapot? -
putti
aktív tag
Van egy abit bh6-os deszkám!!! ( úgy elfekvőben)
A jelenlegi biosa HN és ezt akartam kicserélni SS-re. ( ez már tudja a 40 Gb vinyót kezelni)
Le is töltöttem hozzá az awdflasht meg az ss biost, de nem tudom frissíteni. Azt írja ki hogy : unknown flash tipe. Más-más oldalról letöltöttem már de egyikkel sem ment. Van ennek az alaplapnak 1.0 és 1.1-es verziója. Mindkettőhöz letöltöttem de változatlanul : unknown flash type.
Kiszedtem az alaplapból a biost és visszaraktam, de innentől kezdve nem hajlandó elindulni. Mit tudok most tenni? Kuka, vagy meg lehet csinálni???
PLEASE HELP,mert ha meg tudom csinálni, akkor el is tudom adni.
THANX!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest