- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
Sziasztok!
Plíz help! Az lenne a problémám (lehet elég láma kérdés), hogy a BD7-II Raid lapom chipsetje csak 266MHz-en megy, így a ramom is ugyebár csak 266-on. Hiába rakok bele PC2700-ast (333MHz), vagy akár 400MHz-est, akkor is csak ennyin megy. De a procim FSB-je 400MHz. Csak úgy tudok elérni nagyobb ram speedet, ha húzom a procit, gyári p4 esetében pedig úgy tudom, nem túl egészséges. Egyszer kipróbáltam, 2,2GHz-en ment stabilan 44 fok körül az 1,8-as prockó, akkor jött ki asszem a ram sebesség 333MHz-re.
Az a gáz, hogy hülye a bios, úgy lehet neki beadni, hogy 100*18=1,8GHz (alap esetben) és ha húzom a ''100-as FSB''-t, akkor emelkedik a ram speed, persze ha a dram ratiot átnyomom 1:1-ről 3:4-re, de tudom lockolni az agp meg a pci speedet fixre.
Valakinek van esetleg, valami ötlete? Volt bios update is.....
Plíz mail me, mert nem túl sűrűn mozgok errefele, még új vagyok itt és hátha kimegy a fejemből visszanézniNa ok, jó lesz a fórumba is, csak help
)))
Meg még 1 kérd: ha vennék egy másik lapot, abban is csak 266on tudna menni a ram? Vagy milyen lapot ajánlotok? Mert ez a proc anno elég drága volt, nem akarom elfecsérelni (42ezer volt asszem), viszont akkor egy új lapot megérdemelhetne. Vélemény?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest