- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Varázslóó #81 üzenetére
Jaja
az a legjobb persze 4070 hez elég
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Varázslóó
senior tag
Az kemény de van ami 2db 8as al viszi a 600W tót
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Nekem ezzel van a legnagyobb bajom még mindig. Hogy van mérnök, aki szerint ez rendben van.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Varázslóó
senior tag
Nekem X670E Steel Legend lap mellé adtak gyàrilag.. és nemlàtszik hogy ki van tàmasztva. Nem pàlcika tàmasztó...
-
omfgk
veterán
A gpu sag és a bend az két különböző dolog.
Ez a merevítés a bend ellen van.
A sag töri el a pcb-t a sín-nél.
Arra baszhatod a merevítésedet.Csak ez a két mozgás is egybeforrt az évek során.
Főleg ,hogy itt törik el.
Igen, ezen is volt backplate.
Ezek a merevítések a kártya súlya miatt kellenek. Hogy maga a PCB ne hajoljon. És ,hogy megmaradjon a jó kontakt a hűtővel. De ettől még statika, tehát az egész PCB szeretne lefele menni. Akár merev, akár nem.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Dragon3000
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #66 üzenetére
Sose támaszottam ki semmivel a VGAt, mégis üzemeltek rendesen.
Be kell csavarozni minden csavart. Ennyi.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Dragon3000
nagyúr
-
ricsip
addikt
válasz
Dragon3000 #66 üzenetére
Ok, de házi kontártákolás kell egy millió forintos videókártyához 1. naptól kezdve? Vagy csomagol a gyártó egy megfelelő alkatrészt a dobozban hozzá (nyilván esélyes h. nem kerül a gyártónak sokszázezer forint költségébe az a plusz támaszték, de elvárná az ember h. ott legyen a csomagban)
-
-
ricsip
addikt
(csak kíváncsiságból a partvonalról)
Van már éles szabvány a kártyák több pontos rögzítésére ilyen méretek és súly esetén? Mármint a backplate-en, meg a titánerősítéses pcie csatlakozón kívül? Vagy majd hajlanak, vetemednek mint leginkább a 4090-esekhez hasonló batárok, és lehet küldeni 1-2 év múlva reball-ra valamelyik szervizmágushoz?
-
-
d.janos
csendes tag
Nekem mindegy, szerencsére kinőttem rég ezt a korszakot, csak a személyes véleményem volt. Illetve, én nem sírtam akkor sem. Régen még "egészséges" méretűek voltak a csúcs kártyák, de itt meg már lassan rögzítés technika kell, hogy egyáltalán ott maradjon ahol kell + kvázi mindenből nagyobb kell, hely, táp, ventilátorok és gondoskodj még a megfelelő hűtésről/hőelvezetésről is, mert a 600w már képes némi hőt termelni... Tényleg lassan újra feltalálják a spanyolviaszt és a vga egy külön doboz lesz saját táppal, már ha játszani akarsz 16k-ba 500 fps-el, mert az milyen jó. Mindegy, nem sírok és nem is vagyok boomer, de ez így...
-
d.janos
csendes tag
Ez a súly, méret és fogyasztás már röhejes... átestek a ló túloldalára.
-
Z_A_P
addikt
-
nihill
őstag
Ezt a 2000 dollárt úgy kell érteni, hogy az 5090 annyi lesz mint most a 4090?
Mert most a 4090 van 2000eur+áfa környékén a boltokban. -
csocso233
csendes tag
5080 lesz itt a nagy befutó.....meg a 5070 Ti
-
tibaimp
nagyúr
Nem semmi! Kíváncsi vagyok, mit tud ténylegesen ez a szörny...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GEIL
addikt
"Driftversenyt szeretnék nézni élőben, de égett gumiszag ne legyen"......kb ilyen volt amit kértél.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
niof
veterán
Ha jól látom a képeken, ezen sincs elforgatva a tápcsati, szóval kisebb házakban itt is a kábel nekifeszül majd az oldalfalnak/üvegnek.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ozer79
csendes tag
a régi Buffalo cipőkre emlékeztet. azoktól is sugárban...
-
Ugyan olyan abnormális tégla, mint az összes többi, csak tettek bele egy kis sárgát. Régen valóban jól néztek ki, amikor még nem akkora volt egy VGA, mint egy barbone PC, és nem annyit fogyasztottak, mint egy ZS energiabesorolású hűtőszekrény, a 80-as években
Az árát már inkább nem is kommentálom -
Kosh Naranek
tag
Eléggé brutálisak ezek a három slotos hűtések. Ehhez a modellhez szvsz már víz hűtés kellene alapból.
-
bobalazs
nagyúr
Burn baby burn!
-
denx1992
tag
Tesztet a népnek és nem dlss-t
ROG Strix Z390-F Gaming - i9-9900K, 5.0 Ghz OC (All core)with DELID - G Skill Ripjaws V F4 DDR4 4200 Mhz 32Gb CL18(OC) - ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti 12GB GDDR6X - NOCTUA NH-D15 - Samsung 980 Pro 2TB M.2 - Samsung 970 EVO M.2 - Corsair RM 650
-
Segal
veterán
Majd a 6xxx széria
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Varázslóó
senior tag
Azért ha nem lenne àllami villany tàmogatàs. Morcosak lennénk ha egy 5060 is màr 600W fogyasztana. 5090 és még 1100W pl
Németeknél pl komoly àram àrak vannak..
-
K0vasz
aktív tag
ezen a szinten ez teljesen irreleváns. a Forma-1-es autóknál se nézzük, hogy mennyit fogyasztanak
-
Varázslóó
senior tag
Asszem 700W ig elmehet a kàbelről 600W alaplaprol 125W
-
Laraxior
titán
De ugye lesz hozzá nagyobb TDPs bios?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
olle
senior tag
Mocsok jól néznek ki még mindig a Zotac kártyái.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó két termékcsaláddal fogja indítani a vásárt, ami egészen RTX 5070 Ti-ig skálázódik lefelé, de sima RTX 5070-ből csak Solid szériás jön.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futás, futópályák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- HiMedia lejátszók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce GTX 1080 Turbo 8GB GDDR5X 256bit VGA videókártya
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- Használt EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING (10GB) - 2 HÓNAP GARANCIA
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- MSI Geforce RTX 3080 TI SUPRIM X 12G GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest