- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
E.Kaufmann #63 üzenetére
De tényleg nem értem Necroman_Mk2 felvetését, most az a meglepő, hogy egy crowdstrike-os hibától a CS-ot nem használó gépek nem haltak le?
-
válasz
E.Kaufmann #53 üzenetére
Mert
- céges policy (ahol én dolgoztam ilyesmikkel, ott jött az ukáz, hogy Crowdstrike, vagy Carbon Black, de valamit fel kell tenned - a heveny röhögés ott jött, hogy EDR, ami root joggal fut, és a cloud felől direktben elérhető, azaz nyit egy portot a gépen, amin egy interfész figyel...
és ezt tedd fel az összes szerveredre
)
- vannak azon a hálózaton Windows szerverek, meg kliensek is, amik felé egy esetleges rosszindulatú cuccot nem továbbítunk/ha valamelyik gyanúsan kezd el viselkedni, akkor azt észre kéne venni
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #53 üzenetére
mert hülyék?
mert kaptak egy értelmetlen kötelezettség-listát?egyébként nem mondtam, hogy a debian hibátlan. de legalább ingyen van és vállalnak némi felelősséget. a redhat meg egy ibm termék, nyilván benne lesz minden marhaság, ami egy ibm szintű nagyvállalat szerint kell, mert akkor lehet drágán eladni.
-
csendes
addikt
válasz
E.Kaufmann #31 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy Microsoft mérnök leplezte le az utolsó pillanatban a kiadás előtt az egyik legveszélyesebb Linux-os sebezhetőséget, amit máig nem tudni, hogy melyik titkosszolgálat tudott beépíteni a nyílt forráskódba: [link] Ez egyben a social engineering veszélyeinek sikeres demonstrációja volt, miután kellő arroganciával sikerült áttolni a patchet gyakorlatilag ellenőrzés nélkül.
-
cog777
őstag
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Rust-ot en is tamogatom
bar latnam jobban elterjedve (en mint 20 eve c++ fejleszto) es supportalva, azonnal valtanek. De tartok tole hogy a tesztelest akkor sem lehet meguszni, hiszen ha rust-ban irsz egy vegtelen ciklust a driver-ben, az is meg akaszthatja a boot-ot.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
-
stellaz
veterán
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Egy titkos föld alatti urándúsító volt, gondolom jól megerősítve. Ha szétrepült volna a cucc, az szerintem teljesen bent maradt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest