- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Lehetséges hogy igazad van, de én sajnos személyes rossz Samsung tapasztalatok miatt megfogadtam, hogy soha nem veszek semmit többet, ami Samsung 😬😞 ami persze változhat, mert elismerésre méltó termékeket készít - de az iPad megbízható és akadásmentes működése, frissítése / vélt vagy valós biztonsága, a rendszer letisztultsága olyan nyugalom számomra, amit jelenleg nem szívesen áldoznék fel. 😬
-
tybsen
addikt
Szerintem nem mindenki gondolja meg ilyen megfontoltan.
Valoszinuleg sokan ki sem használják a teljesítményt, ahogy én sem. Nekem 2020-as pro van, 21-ben vettem. Rajzolni, jegyzetelni csak ritkán. Semmi professzionális felhasználás, csak a szokásos dolgok.
Leginkább a memória, 120 Hz kijelző, hangszórók voltak a döntő szempontok annak idején a vásárlásnál. Sajnos most is megvan ez, akinek a kijelző meg hangszóró szempont valamiért, annak az Air eleve kiesik. Pedig az Air is biztosan nagyon jó készülék.
De a legtöbben szerintem csak egyszerű fogyasztóként mindig az újat keresik, a kereskedők pedig igyekeznek a drágábbat eladni, ha van rá fizetőképes kereslet.
Én is vártam a bemutatót, pedig semmi szükségem új ipadre, tökéletes a mostani is. Csak hát ilyen rosszféle az ember valahogy, hogy sosem képes kielégülni, csak átmenetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest