Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
A Szlovák Telekomnál volt szerencsém kipróbálni.
Egy iPhone 12-est kínáltak egyébként nagyon jó áron, A+ minősítéssel...ami megérkezett, az minden képzeletet felülmúlt: a kijelzőből konkrétan egy körömnyi darab hiányzott középen, úgy meg volt sérülve, nem beszélve az öklömnyi karcolásokról, a készülékház körös-körbe rommá verve, karcolva....konkrétan úgy nézett ki mint amin átment az autópályán 200 autó. Visszaküldtem és megírtam nekik hogy másik készüléket kérek, mert itt biztos valami hiba történt. A másik, ugyancsak A+ jelölésű készülék (dobozán is ez szerepelt) rátett egy lapáttal az előzőre, mert enyhén szét is volt nyílva...
Hogy az akksik milyen állapotban voltak, azt nem tudom, mivel nem kapcsoltam be egyiket sem (minek?), de gyanítom, hogy egy ujjal nem nyúltak hozzájuk, kaptak egy factory resetet, megtörölték valami fémszálas, jó karcoló ronggyal, talán még viccből betonhoz is csapkodták és mehet a Kelet-Európaiaknak, jó lesz ez nekik oda....
Mivel egy társaságról van szó, ezért gyanítható, hogy Magyarországon is ugyanezt a csodálatos portékát fogják árulni, a készülékek valami holland vagy svéd (nem emlékszem pontosan) söpredék refurb cég szemetei.
Szóval csak akkor vegyetek ilyet, ha élőben is meg tudjátok tekinteni, és akkor nincs a felesleges hercehurca a visszaküldéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest