- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Régota gondolkozok már egy Secretlab Titan Evo XL széken, de sose tudom rászánni magam, leginkább az ára miattt. Használ valaki ilyet? Nem tudom az a 180kg teherbírás mennyire hihető. Nekem mindenképp nagy teherbírású szék kellene, ami tébyleg bír annyit. Nem vagyok kis darab, 184 centi és kb 150 kg. Létezik normális áron ilyen szék ami nekem kellene? (Max 200k) Nyilván kegyen kényelmes huzamosabb ülés után is. Ezért gondoltam a Titan Evo XL-t. De ha esetleg bármi más akternatíva van, szívesen meghallgatom. Egy kikötésem van, higy nem bőr legyen. Ui.: Jelenleg egy Nitro Concepts E250-et használok, ami ugyan nem rossz, csak egy kicsit kicsinek érzem, és komolyabbat szeretnék.
Köszi, hogy elolvastad."Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
horvathpeter
aktív tag
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Pár poszttal feljebb kérdeztem a nagy teherbírású székeket. Végül oda jutottam, hogy Secretlab Titan Evo XL
(2020 vagy 2022?) Megéri az árát? Mennyire atrapabíró ez a szék? Bagy ennyiért van más alternatíva? Valakinek van tapasztalata róla?"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Nagy teherbírású széket keresnék, ami tényleg sokat bír és kényelmes. 185 centi kb 150 kiló. Jelenleg egy Jyskes 20.000 forintos nem tudom milyen székem van, ami sok éve teljesen jól bírja. Erről valami vélemény esetleg? Vagy ajánljatok legyetek szívesek. Az ár mehet feljebb azért egy kicsit. Nem tudom az ilyen székek mennyire jók.
Köszi
[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Létezik normális, strapabíró, valóban nagy teherbírású (150kg vagy felette) szék?
Ha igen, tudnátok ajánlani?Köszi!
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
ERRŐL a székről mi a véleményetek? Esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagy teherbírású széket keresek, eddig ezt néztem ki. Esetleg tudnátok ajánlani? Minimum 150 kilós teherbírásút.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Széket szeretnék vásárolni, ebben kérném a segítségeteket! Nem könnyű a dolgom, ugyanis kb 150kg vagyok. Kipróbáltam egy Nitro Concept S300-at, nem volt rossz. Az 135kg-ig terhelhető. Jelenleg egy Jyskes nem tudom milyen székem van, ami hihetetlen, de jópár éve bírja a strapát. Gurulok vele, karára támaszkodva állok fel, szóval nem kímélem, de elég jól bírja. (Ez csak egy kis kiegészítés volt) Szóval valami strapa széket keresek. Láttam, hogy ajánlottatok feljebb Secretlab Titan XL-t pl, ami jó is, csak hát... az ára ami nem jó annyira Esetleg ilyen 65-70 körül valami tipp? Köszi!
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Par hsz-el előbb írta valaki, higy vett Nitro Concept S300-at. Kérdésem az lenne azomtól akik használnak ilyet, higy ha teljesen le van engedve a szék és a karfa (ha lehet fel, le állítani) milyen magasan van a földtől? Tehát a padló és a karfa legmagasabb pontja mekkora? Köszönöm ha segítetek.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi székről? Használ valaki ilyet?
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest