- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
-
idegen lény
addikt
válasz
dualface #4163 üzenetére
Köszönöm a véleményed, de pár dolgot pontosítanék. SpinaliS széket már 192 ezerért lehet venni tőlük. Nem csak ilyen drága székeket árulnak, már negyvenezertől lehet venni tőlük forgószéket [link], nem forgót meg még kevesebbért, és nem csak székeket árulnak. Azt ők sem tagadják, hogy ez pontosan olyan, mint egy ülőlabdán ülni. Ülőlabda árak De az ülőlabdák csak annyival tudnak többet a fitness labdáknál, hogy nem gurulnak arrébb, ha felállnak róluk. Fitness labdát meg kaphatsz már két-háromezerért is. Ilyen fitness labdát raknak azokba a gurulós, akár támlás szerkezetekbe is, amiket említettél, ezek már 35 ezerért kaphatóak. [link] Úgyhogy az összehasonlításodban 192 ezer áll szemben a maximum 35 ezerrel. Nyilván ez utóbbi sokkal jobb ár-érték aránnyal bír. Meg is fogom kérdezni tőlük, hogy labda nélkül mennyiért adják, mert labdám nekem is van, de sejtem a választ.
Aszem az lesz, hogy veszek egy ilyet, és ráteszem egy
hokedlireakármilyen támlás forgószékre, és Hawaii! Nem viccelek! Tényleg!Szék project kipipálva!
-
atee
őstag
válasz
dualface #4163 üzenetére
+1 Az élettartam garancia kb. teljesen értelmetlen. Volt sd, ddr1-2 memóriám is vele. :) tök jó, hogy még garanciális, de minek?
Vagy van Becker navigációm lifetime térképfrissítéssel. Aztán egyszercsak közölték, hogy szarul megy. Mostantól fizetős a frissítés.... Pedig nem egy olcsó autós készülkeről van szó. Hanem prémium áron árult truck/busz navigációról.Bezzeg a nyomtatók rendszeresen gari idő után 1-2 hónappal adják fel
-
atee
őstag
válasz
dualface #3593 üzenetére
Megérkezett a NBL-ICN-RL-CBK. Néhány gyors észrevétel.
Qrva nehéz, nagyon masszív, kiváló anyag és összeszerelési minőség.
Simán elhiszem a 150kg os minősítést. Az én 94 kilómat jóformán meg se érzi
180cm vagyok. A legalacsonyabb állásba kényelmesen áll a lábam.
A karfa testre szabhatósága nem is gondoltam, hogy ennyire értékelni fogom!
Sokkal jobb a csuklómnak, hogy jobban alá van támasztva a kezem!
Az ülőfelület és a háttámla kifejezetten kemény! Kicsit furcsa volt a puhább után, de nem kérdés, hogy ez az egészségesebb és a hátamnak is sokkal jobb mint eddig!
Talán csak egy negatívumot tudok mondani. A Feleségem szerint narancssárgaNeki nem tetszik. Mondjuk fekete mániás! (úgyis hátulról látja csak)
És egyáltalán nem narancssárga! Kifejezetten szép! Ezt és a sötétkék között vaciláltam, de ezt néztem ki 2 évvel ez előtt. Úgyhogy maradt. Nem vártam egy kékre!
Hogy megér e 210 ezret.... annyit nem adtam volna érte mert egyszerűen sok más alternatíva is van olcsóbban. Talán akkor egy műbőr verziót keresek!
Viszont a HA-s. 110 ezres árat gondolkodás nélkül újra kifizetném! -
atee
őstag
válasz
dualface #3590 üzenetére
Én még rosszat nem hallottam róluk (Noblechairs) az árán kívül. Én egy bőr Iconra várok mert jobban tetszik az a design.
Szemeztem a petronas epicel is ,de ott nem győzött meg az, hogy az oldaltartás más anyagból van. Az talán előbb kopna el mint ha simán műbőr vagy bőr lenne.
Most egy olcsó műbőr székem van és 7 év után kezdett repedezni hozzád hasonló átlag használat mellett. Nem biztos, hogy a műbőr nem lenne tartós. Nagy különbségek vannak azok között is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest