- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Rison77 #5353 üzenetére
Azért nem kaptál egérpadot, mert azt az arenaracer.hu/ ígéri (ahol a tanár úr féle kupon nem műxik) , te pedig a hu.arenaracer.store/-ból vetted.
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
mrviceguy
tag
válasz
Rison77 #5280 üzenetére
A szövet már kirúgta magát - csak kibontva-beleülve volt olyan érzés a ráncok miatt, hogy nem feszes, ez használat közben amúgy egyáltalán nem érezhető. Szerintem maga a szövet kitart addig, amíg nem cserélem majd - fogásra hamarabb kopik el az ingem háta (meg az enyém is
), mint ez. Jó cucc, nem hasonlítható a szokványos szövet borításokhoz, amik fél év után olyanra bolyhosodnak, mint az aknamező. Én újra ezt választanám.
-
mrviceguy
tag
válasz
Rison77 #5238 üzenetére
Szerintem a szövet vs szintetikus bőr az preferencia kérdése. Ezek a kárpitok arra vannak tervezve, hogy napi nyolc órát ülj benne, legalább 8-10x felkelj, mindegy, milyen anyagú nadrágban - jellemzően ugyanazokat a technológiákat használják, mint az autóülés-kárpitok esetében. Ha valamire öt év garancia van, és az normál igénybevétel során 2 év alatt használhatatlanná kopik, akkor vonatkozik rá a garancia, mert az egy anyagminőség probléma - és egy széknél nehéz azt mondani, hogy bocs, de túl sokat ültél rajta
Szerintem ettől nem érdemes aggódni, mind a Noble, mind az ArenaRacer székek minőségi anyagokból vannak; pár szempontot érdemes figyelembe venni:
- Mennyire figyelsz oda a székre (eszel e benne jó, zsértól csöpögő kalbászt puszta kézzel) - ha annyira nem, vegyél inkább szintetikus bőrt
- Kell a deréktámasz - hátfájós vagy? Ha nem, akkor nem kell feltétlenül.
- Melyik design tetszik? A Noble és az ArenaRacer elég különböző formanyelvet képvisel
- Mennyire fontos a garancia? Nem valószínű, hogy bármelyik szék szétmegy 2 év alatt, sőt 5 alatt se, de van, aki nem bízza a véletlenre
Ilyen koronás időkben pedig viszonylag nehéz terméket próbálni, úgyhogy marad a telefonálás, vélemények bújása és a 14 napos elállás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest