- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palinko
tag
válasz
makkmarce #5466 üzenetére
Én is pont ma akadtam rá és akartam linkelni de visszolvastam és hát tessék már be lett linkelve. Nem mondom hogy Gamer Nexus téved, de full egyoldalúan mutat be mindent a gaming székek oldaltartóira igaz hogy nincs szükség olyannyira mint az autóknál (ott sem az ütközés hanem az oldalra ható G erők miatt kanyarodáskor de mindegy) viszont aki ült már sportosabb autóban és érezte az oldaltartók milyen stabilitást biztosítanak azért azt lehet szeretni én elhiszem azt is hogy másokat meg zavarnak.
Az is igaz hogy nem történik annyi fejlesztés, de igazából sok ergo széken már el is van túlozva szerintem és minél több csúszka biszbasz van egy széken annál nagyobb az esélye hogy valami tönkremegy még egy olyan gaming chair amiben itt gondolkodni szoktunk fém vázas, minden terhviselő lényegi pontja fém ezért kb tönkretehetetlen az élettartama alatt elhiszem hogy a kéztartrtót valahogy el lehet barmolni meg sok billegéssel ezt vagy azt is, de normális székként használva nem sokat baszogatva nekem strapabíróbbnak néznek ki így tehát az egyszerűség nem mindenben hátrány.
Azt sem említette a gaming szék túlárazásánál hogy mennyi egy office chair? Aliexpressen 30-60$-ig simán lehet hasonlókat találni... Szóval még a Herman Millernél sem gondolhatjuk hogy minden elköltött forintért kapunk valamit.
Igazából amit kihoz nyertesnek sem olcsó valami és full műanyag, aki már roppantott szét ilyen széket az tuti nem fogja megvenni mert ahhoz nem túl olcsó, ne mondja nekem senki hogy akár egy duplájába is kerülő de full fém gaming szék igazából kevsebbet ér...
Azt is hozzátenném hogy amcsiban sok gyártó gaming széke drága de közel sem olyan a minősége ránézésre sem mint a Noblenek. Bár ez 10 éves tartós teszten jönne csak ki igazán sajna.Azt is állítom hogy irodai széket sem könnyű találni mindnek lesz valami nyűgje, vagy valami ami nem tetszik rajta, másnem az ár és szerintem ezek közül is az olcsóbbakat nem az örökkévalóságnak gyártják hanem benne van hogy a nagyobb cégeknek nem gond lecserélni őket pár évente szóval közel sem biztos hogy jól jár az illető. Nekem egyáltalán nem volt szempont a gaming jelzős cuccok vásárlása soha, de én azt figyeltem meg hogy sokszor a legjobb ár-értékű termékek mégis ebbe a kategóriába esnek. Bár az a kritika is jogos hogy máskor meg a silány szart próbálják gaming jelzővel meg RGB-vel eladni, de ez közel sem mindig úgy van. Szóval én nagyon egyoldalúnak láttam a videót, de azt is meg kell jegyezni hogy kettőnk közül Nexus látott több széket és ő ült Nobleban én meg nem de akkor is nekem ez a meglátásom ami könnyen lehet téves.
-
Keksz03
senior tag
válasz
makkmarce #5256 üzenetére
Ha erre a hibrid műbőrre gondolsz nem túl vastag, tapintásra nagyon finom puha de elég strapabírónak nézem. Varrás is mindenhol elég masszív. Halkan megjegyzem h nem vagyok kárpitos szóval na!
Neten amúgy nem láttam sehol h bármelyikkel hiba lenne, sőt a sima PU műbőrre sem jött panasz h kopna vagy ilyesmi, a Secretlabs-nek volt de az is valami meleg országban nem EU. Emiatt én nem aggódnék!
-
Keksz03
senior tag
válasz
makkmarce #5254 üzenetére
Maga a kartámasz atomstabil, a felső része amit tudsz oldalra meg előre hátra állítani tehát a lap amin könyökölsz az már lötyögős. Mármint a helyén van ha befixálod a poziba amire állítod de picit tud lötyögni maga a lap. Alapvetően van benne fém alkatrész, én szoktam rákönyölve felállni a székből (90-95kg vagyok), olyankor nem érzem h bármi nyekkenne vagy mozdulna stb, de ha nagyon kitolod egyik másik irányba a szélére és pont úgy nehezedsz rá, azért el tudom képzelni h egy idő után lehet belőle para. De én inkább félek attól h forgásnál odacsapom az asztal lapjához.
Ahogy néztem a mechanikát, kétlem hogy meg lehet úgy oldani h megmaradjon az állíhatóság is de közben atombiztos is legyen a felső része. Vagyis van az a pénz biztos!
Etől függetlenül azt mondanám h jól össze van szerelve és nem hiszem h szétesne ha csak nem extrém igénybevételt kap! Remélem ez nagyjából megválaszolja a kérdésed!
-
mrviceguy
tag
válasz
makkmarce #5245 üzenetére
Textilbőr meg a szintetikus bőr köszönőviszonyban sincsenek egymással - két külön anyag. Van erről valahol visszább egy posztom - de röviden: a textilbőr gumi, a szintetikus bőr pedig bőr, ledarálva, kemikáliával kezelve, hengerelve, mintanyomva. Laikus nem mondja meg róla, hogy nem bőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest