- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Újrakárpítozás azért nem éri meg, mert nem tudod megfizetni az itthoni élőmunkát, míg ezek a székek olyan helyen készülnek, ahol pár dollár a napi bér.
Én egy 350k-s ülőgarnitúrát akartam újrahúzatni, 3 helyről kértem ajánlatot, mind 400k felett lett volna.
Azt kell megérteni, hogy 100k-ért nem egy hightech cuccot kapsz, ami sosekopik el, hanem egy konzumer széket, amit jó esetben 4-5 évig használsz, kidobod és veszel újat.
Nekem volt 200k-s bőr forgószékem, a lift abba is beszart 5 év után.
-
-
Az egyáltalán nem egyéni, személyes probléma, hogy ezek a rohadt székek nem férnek alá egy billentyűzetfiók alá sem a karfa miatt. A kifejezetten játékos székek sem. S erre én is 2 csere szék után jöttem rá. Aztán, ha te sem tudod leengedni ezeket a székeket eléggé, gondolhatod én mennyit káromkodtam 170cm magassággal ugyanezért. De mondjuk én nem törődtem bele, hanem visszavittem a 3.14csába.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest