- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Kinéztem 5db-ot melyik a legjobb és melyik a legrosszabb?
Jelenleg egy Unic Spot Ascot (US 27) -ben ülök 5 éve.
-
peppe79
senior tag
Most komolyan: szerinted napi 8-10 órás használat mellett, mit ér ez a 3 ócska sz@r szék? Vagy egyáltalán, miben nyújt többet a korábbi US27-től?
Ha a 40-45 ezres árkategóriában keresgélsz, akkor én a helyedben inkább egy UFO széket vennék, lehetőség szerint erősített párnázattal, és króm lábkereszttel. Így 49 ezer Ft-ból lenne egy relatív elfogadható minőségű, aszinkron mechanikás forgószéked, állítható magasságú karfával. -
Lokids
addikt
Ha olyan lettél mint egy kérdőjel, akkor rosszul ültél a székben. Valószínű ugyanazt a hibát követted el, mint én. Előredőlve használod. Normális esetben a háttámlának neki dölve kb egyenes pozícióban kéne használni. Főleg ilyen sokáig. Ha a háttámla tud olyant, hogy erővel tart ellen, akkor az mégjobb, mert akkor nem egy fix pozícióhoz kell igazodni, hanem fel tudsz venni egy olyan testhelyzetet, ahol a támla sok terhelést levesz a hátadról. ez utóbbi funkció nem tudom megvan-e a gamer székekben. De ha ezeknél sem dőlsz hátra, akkor mindegy milyen széken ülsz, nem lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest