- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
hypno skate #2649 üzenetére
sziasztok.
megint itt vagyok. .
még mindig nem találtunk ideális széket a barátnőmnek.
Sitness az egyik jelölt, Emagra X5 a másik. én laikusként 100.000.- forintos határig nem találtam jobbat.
minden tanácsot meghallgatok.
a saját székem ügyében már kissé előrébb járok, de megvárom a barátnőm véleményét a szék után és lehet hogy én is ilyet veszek "gamer" stílusú helyett.
-
balazs1956
senior tag
válasz
hypno skate #2643 üzenetére
Bocs, de akárhogyan nézem, nem látok különbséget a két karfa között.
Légy szíves segíts.. -
polgi803
őstag
válasz
hypno skate #2601 üzenetére
-
peppe79
senior tag
válasz
hypno skate #2549 üzenetére
Árban alig-alig van köztük különbség, tehát simán lehetne opció, hogy melyik görgővel kéred. A gond az, hogy ez legfeljebb a hazai gyártók esetében kivitelezhető (az Antaresnél például van rá lehetőség), az import székeknél viszont rengeteg nyűggel járna.
De továbbra is tartom azt, hogy a parkettagörgő ugyanúgy tönkreteszi a parkettát: a puha kerekekben szépen megülnek az apró kis szemcsék, az eredmény pedig ugyanaz lesz, mint ha normál görgővel használnád (legfeljebb nem olyan látványosan gyorsan karcolja majd fel).
-
peppe79
senior tag
válasz
hypno skate #2544 üzenetére
"...csak felár ellenében adnak olyan görgőt, ami nem hagy nyomott a parkettán."
Szerintem alapvetően tök mindegy, hogy normál- vagy parkettagörgővel szállítják, mivel - legyen szó parkettáról, vagy hidegburkolatról, - mindenképp célszerű a szék alá padozatvédőt, vagy darabszőnyeget venni.
Az én székemet 65 mm-es parkettagörgőkkel szerelték, ami tényleg finoman, könnyedén gurul a padlón (nálunk kőporcelán lapok vannak lerakva). Viszont ezekbe a puha görgőkbe nagyon könnyen "beleülnek" a finom porszemcsék, amelyek aztán későbbiekben gyönyörűen felkarcolják a kemény burkolatot, főleg a parkettát. Szvsz mindenképp indokolt egy padozatvédő, kivéve, ha valaki napi szinten takarítja a padlót, és a görgőket. -
YellowFlash
aktív tag
válasz
hypno skate #2538 üzenetére
Hát nem épp az NBA-ben vagyok center...
173 centire nőttem, szóval fene tudja.
-
sellas
tag
válasz
hypno skate #2389 üzenetére
Az alsó állásnál a karfa "tetejének a teteje" 68 cm
Felső állásnál (de ez így már nem szék, ez kb. polc) kb. 78 cm
P3t3rson79: nekem még nem nyikorog
A csavarokat gondolom meghúztad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest