Hirdetés
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lEninpApA
csendes tag
Szevasztok!
En is szekvasarlas elott allok, mert a tavaly vasarolt Aerocool AC110 nem igazan valtotta be a remenyeket. Dol elore az ulolapja es olyan mintha le akarnek rola csuszni, az ulolapon levo szivacs ami meg tart oldalt az a combomat basztatja
195 centi 135-140kg koruli kicsi emberke vagyok, otthon kb. 6-8 orat toltok napi szinten gep elott, aztan illene valami kenyelmesebb megoldast talalnom mert a combom meg derekam annyira nem birja ebben a strapat. Arenaracer szekeket nezegettem, masszivnak tuntek, 5 ev gari es nincs az ulolapjan az idegesito felfele tarto szivacs oldalt ami tudna nyomni az ember combjat de mivel videki vagyok kiprobalni nem tudom. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalat? Ettol tobbet nem szivesen szannek azert ra, szoval 120-130 lenne a max hatar. Koszi elore is a segitseget 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 0perces Kolink KLA-003
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
195 centi 135-140kg koruli kicsi emberke vagyok, otthon kb. 6-8 orat toltok napi szinten gep elott, aztan illene valami kenyelmesebb megoldast talalnom mert a combom meg derekam annyira nem birja ebben a strapat. Arenaracer szekeket nezegettem, masszivnak tuntek, 5 ev gari es nincs az ulolapjan az idegesito felfele tarto szivacs oldalt ami tudna nyomni az ember combjat de mivel videki vagyok kiprobalni nem tudom. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalat? Ettol tobbet nem szivesen szannek azert ra, szoval 120-130 lenne a max hatar. Koszi elore is a segitseget 
LLKobe