Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs1956

senior tag

válasz zohan echte #3388 üzenetére

Sziasztok!
    Érdeklődtem a Secretlabnál a Titan XL szék felől (szállítási díj, szállítási idő), és ezt a választ kaptam.:

Thank you for your interest in Secretlab.
    Unfortunately, as of now, we do not have available shipping to Budapest but rest assured, our dedicated team is working on expanding our reach.
    I have included your interest to the request list and the relevant teams will look into the possibility of shipping to your location in the future.
    To get the latest updates on new shipping locations, do follow us on Facebook.
    If you have any additional queries, please feel free to send them through and the ticket will reopen for us to further assist.

Best Regards, Charlotte | Customer Care Representative

Google fordítóval:

Köszönjük érdeklődését a Secretlab iránt.
    Sajnos, mostantól nincs elérhető szállítmányunk Budapestre, de biztos lehet benne, hogy odaadó csapatunk dolgozik az elérhetőségünk kibővítésén.
    Felvettem érdeklődését a kéréslistába, és az illetékes csapatok megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a jövőben a helyszínre szállítsák.
    Az új szállítási helyekről szóló legfrissebb frissítések megtekintéséhez kövesse velünk a Facebook-on.
    Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, nyugodtan küldje át őket, és a jegy újból megnyílik, hogy további segítséget tudjunk nyújtani.
    Üdvözlettel,
    Charlotte | Ügyfélszolgálati képviselő

Ezt most hogyan kell értenem??
    Nem szállítanak Budapestre?
    Vagy nincs ilyen székük raktáron?
    A facebook-on nem találtam infot,. a szállításokról...

Segítségeteket, mint mindig, előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák