Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Most joystick-ok ide vagy oda, szeretnék egy olyan jó gamer széket, ami (remélhetőleg) minden szempontomból jó lesz. (Jelenleg van vagy 15 éves egyszerű faszékem, és két párnával használom, így ülök rajta.)
Ugyebár nagyon sokféle van. Van-e olyan gamer szék, ami nem görgős, nem forgószék?
Ettől függetlenül, gondolom sokuknál megvan oldva hogy ne csússzon el, le lehet zárolni a görgőjeit, így még véletlenül sem fog elmozdulni egy hirtelen mozdulattól, reakciótól egy izgi játék közben, ugye?
Szeretnék egy olyat amiben minél több állíthatósága legyen. Fej, nyak, háttámasz. Naphosszat ülök a gépnél, tehát a kényelem is fontos. Akár olyasmi is jöhetne ami pilótaszerű (akár sportkocsiszerű) is az ülése.
Van G27 kormányom, szal szoktam autós játékokkal is játszani. (van ezen kívül mint ahogy mondtam korábban joystickem, raildriver és xbox controller.
)
Na de íme máris itt a legfontosabb szempontom! G27-esnek a pedálszettje ugyanis az asztalom alatt van a padlón, nincs túl sok hely, szal nincs annyira beljebb (jelenleg hálózati elosztók is fekszenek egymás hegyén-hátán, majd veszek egy hosszú elosztón amin lesz 10 hely is és akkor lesz egy KICSIT több hely...) és így kicsit aggódok a (görgős) székek lábainak a (vízszintes) hossza miatt. Nem szeretnék olyan helyzetet hogy egy szék lába akár nem is fér be a pedálszett padlója miatt, mert a görgői megakadnak az útjukban, ha beljebb szeretném tolni a széket, közel(ebb) a moncsimhoz.
Egy videóban innen nézve láttam hogy egyes székek ülései és háta még vízszintesen is(?) állíthatóak.
A másik fontos szempont a karfák állíthatósága. Láttam vannak olyanok amik egészen lejjebb is lehet tolni, Ez nekem azért is fontos lenne a kormánytekerés közben eléggé mozognak a karjaim (kinek nem?
) nem csak azért hogy az asztal alá is beférjen a szék a karfáival.
Láttam/olvastam hogy DXRacer székeknek (is) sok állítási lehetőségük van.
Linkelek egy képet is az asztalommal, pedálommal összefüggő hosszúsági mértékességi adatokkal ábrázolva.
Vajon létezik olyan szék ami minden fenti szempontomat ki tud elégíteni??
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van G27 kormányom, szal szoktam autós játékokkal is játszani. (van ezen kívül mint ahogy mondtam korábban joystickem, raildriver és xbox controller.
LLKobe