- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett apó
tag
Pedig nyugodtan megrendelheted másik üzlettől is. Ha 3 napon belül nem kapod meg akkor elállhatsz a vásárlástól,én így tudom.
Ha már itt tartok én is leírom a történetem. Múlt év őszén akartam venni a vga-hoz hűtést,mert ami rajta annak a hangja eléggé bántotta a fülem.Ki is néztem egy Zalmant és megrendeltem személyesen az icsmedia(direkt kisbetű!) nevű üzletben.Mondták,hogy nincs raktáron 2 nap múlva hoznak.Eltelt a 2 nap fölhívtam őket:sajnálják még nem kaptak de jövőhéten biztos lessz.7 nap múlva se semmi,gondolom beugrok megkérdezni,hogy mi a fasz tart ennyi ideig??? Erre mondja a srác,hogy sajnos nem lehet kapni a nagykerből ahonnan hozzák,de ezt nem tudta volna megmondani telefonon vagy email-ben 1 hét alatt
Most nyáron a tesóm is náluk rendelt memóriát és vga-t.A memóriát meghozták,de vga-ra nem emlékeznek,biztos szelektív a hallása
mondtuk akkor jó lenne,ha másnapra itt lenne,sajnálják,de csak jövő héten.Anyád szüljön sünt
átmentünk a Ipon-ba és csodák csodája másnap már hívtak,hogy mehetünk a kártyáért. kb 5 napra rá hívtak az ics-től,hogy megvan a kártya,mehetek érte.Mondtam nekik oké és letettem a telefont.Azóta se értem el hozzájuk
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Quadro FX 570 eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest