- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
hunhool1979 #6 üzenetére
Sajnos a Nova nem megy rajta mint rendszer de ezt tudtam mikor megvettem. A 14 óta megy a tükrözés szépen de az Always one csak nem jeleníti meg az értesítéseket. Ezek ellenére király telefon.
-
paatrick
őstag
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Anno itt az egyik nagytudású belém állt mert arra jutottunk egy hírnél hogy a Sony Xperia 10 V simán a legjobb üzemidővel rendelkező telefon. Erre mondja hősünk hogy "az szar mert bezzeg a dogeee, ulefone meg a többi kínai tud nagyobb telepet rakni azt elmegy 3 napig is"
Megcsináltam neki ezt a méretarányos képet:Erre már nem jött válasz.
Csak a vicc kedvéért az Xperia 10 V is 6,1" és 5000 mah. -
sohajda90
aktív tag
Mondjuk a "kiállított képeken" elég gagyin néz ki a fehér, pont olyan az oldalkerete, mint a stainless steel volt a fehér modellek esetében az iPhone X - iPhone 14 Pro-ig és nálam ez zárta ki a fehér modelleket az X után, pedig korábban mindig fehérem volt, egyszerűen ez a tükör finish nekem nagyon nem adja...
Kíváncsi vagyok árban (errefelé) hol landol az Open-hez képest...illetve hogy lesz-e készülékbeszámítás előrendelésnél, a 11-et pont azért rendeltem meg, mert a Z Flip 3-at beszámítva elég barátságos árra jött ki, megérte upgradelni, most 2 hónapja szemezgetek az Open-nel, de a francba se akarja az OP beszámítani a 11-et...
-
OSERANSKY
junior tag
Én nagyon gondolkodom a váltáson Xiaomi 13-ról mostmár, a szín meg lesz, amilyen lesz
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Szokásosan ha el is jut valami hozzánk, akkor a legjobb szín tuti kimarad..
-
joey04
titán
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Az nem baj.
-
joey04
titán
végre megindult a folyamat, és szépen sorra mennek 5000 fölé a telepek.
-
ati3738
aktív tag
Holnap mutatják be, és én lehet veszek kínai verziót. Oppoból is az van, és hibátlan.....majdnem
-
sohajda90
aktív tag
Hehe...persze én pont a fehérrel szimpatizáltam. Fene ezt a kivételezést, már a 11-ből is nagyon baba volt a "Jupiter Rock" fantázianevű variáns, amely természetesen errefele nem tette tiszteletét...
-
Rexton
tag
Az a zöld szín nagyon jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest