- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
hunhool1979 #6 üzenetére
Sajnos a Nova nem megy rajta mint rendszer de ezt tudtam mikor megvettem. A 14 óta megy a tükrözés szépen de az Always one csak nem jeleníti meg az értesítéseket. Ezek ellenére király telefon.
-
paatrick
őstag
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Anno itt az egyik nagytudású belém állt mert arra jutottunk egy hírnél hogy a Sony Xperia 10 V simán a legjobb üzemidővel rendelkező telefon. Erre mondja hősünk hogy "az szar mert bezzeg a dogeee, ulefone meg a többi kínai tud nagyobb telepet rakni azt elmegy 3 napig is"
Megcsináltam neki ezt a méretarányos képet:Erre már nem jött válasz.
Csak a vicc kedvéért az Xperia 10 V is 6,1" és 5000 mah. -
sohajda90
aktív tag
Mondjuk a "kiállított képeken" elég gagyin néz ki a fehér, pont olyan az oldalkerete, mint a stainless steel volt a fehér modellek esetében az iPhone X - iPhone 14 Pro-ig és nálam ez zárta ki a fehér modelleket az X után, pedig korábban mindig fehérem volt, egyszerűen ez a tükör finish nekem nagyon nem adja...
Kíváncsi vagyok árban (errefelé) hol landol az Open-hez képest...illetve hogy lesz-e készülékbeszámítás előrendelésnél, a 11-et pont azért rendeltem meg, mert a Z Flip 3-at beszámítva elég barátságos árra jött ki, megérte upgradelni, most 2 hónapja szemezgetek az Open-nel, de a francba se akarja az OP beszámítani a 11-et...
-
OSERANSKY
junior tag
Én nagyon gondolkodom a váltáson Xiaomi 13-ról mostmár, a szín meg lesz, amilyen lesz
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Szokásosan ha el is jut valami hozzánk, akkor a legjobb szín tuti kimarad..
-
joey04
titán
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Az nem baj.
-
joey04
titán
végre megindult a folyamat, és szépen sorra mennek 5000 fölé a telepek.
-
ati3738
aktív tag
Holnap mutatják be, és én lehet veszek kínai verziót. Oppoból is az van, és hibátlan.....majdnem
-
sohajda90
aktív tag
Hehe...persze én pont a fehérrel szimpatizáltam. Fene ezt a kivételezést, már a 11-ből is nagyon baba volt a "Jupiter Rock" fantázianevű variáns, amely természetesen errefele nem tette tiszteletét...
-
Rexton
tag
Az a zöld szín nagyon jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest