- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
hunhool1979 #6 üzenetére
Sajnos a Nova nem megy rajta mint rendszer de ezt tudtam mikor megvettem. A 14 óta megy a tükrözés szépen de az Always one csak nem jeleníti meg az értesítéseket. Ezek ellenére király telefon.
Forever Young
-
paatrick
őstag
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Anno itt az egyik nagytudású belém állt mert arra jutottunk egy hírnél hogy a Sony Xperia 10 V simán a legjobb üzemidővel rendelkező telefon. Erre mondja hősünk hogy "az szar mert bezzeg a dogeee, ulefone meg a többi kínai tud nagyobb telepet rakni azt elmegy 3 napig is"
Megcsináltam neki ezt a méretarányos képet:Erre már nem jött válasz.
Csak a vicc kedvéért az Xperia 10 V is 6,1" és 5000 mah.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
sohajda90
tag
Mondjuk a "kiállított képeken" elég gagyin néz ki a fehér, pont olyan az oldalkerete, mint a stainless steel volt a fehér modellek esetében az iPhone X - iPhone 14 Pro-ig és nálam ez zárta ki a fehér modelleket az X után, pedig korábban mindig fehérem volt, egyszerűen ez a tükör finish nekem nagyon nem adja...
Kíváncsi vagyok árban (errefelé) hol landol az Open-hez képest...illetve hogy lesz-e készülékbeszámítás előrendelésnél, a 11-et pont azért rendeltem meg, mert a Z Flip 3-at beszámítva elég barátságos árra jött ki, megérte upgradelni, most 2 hónapja szemezgetek az Open-nel, de a francba se akarja az OP beszámítani a 11-et...
-
OSERANSKY
junior tag
Én nagyon gondolkodom a váltáson Xiaomi 13-ról mostmár, a szín meg lesz, amilyen lesz
Change one thing, change EVERYTHING...
-
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Szokásosan ha el is jut valami hozzánk, akkor a legjobb szín tuti kimarad..
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
joey04
titán
válasz
Don't Panic #7 üzenetére
Az nem baj.
-
joey04
titán
végre megindult a folyamat, és szépen sorra mennek 5000 fölé a telepek.
-
ati3738
aktív tag
Holnap mutatják be, és én lehet veszek kínai verziót. Oppoból is az van, és hibátlan.....majdnem
Forever Young
-
sohajda90
tag
Hehe...persze én pont a fehérrel szimpatizáltam. Fene ezt a kivételezést, már a 11-ből is nagyon baba volt a "Jupiter Rock" fantázianevű variáns, amely természetesen errefele nem tette tiszteletét...
-
Rexton
tag
Az a zöld szín nagyon jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt egy újabb rakás fotó és információ a még be nem mutatott 12-es készülékről.
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Watch_Dogs 2 (PC, Xbox One, PlayStation 4)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest