- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz Jinxb1rd #35712 üzenetére
Hehe, szerintem a többiek már megoldották, csak az Összefoglalóba kellene beírni, amit a2d2, barcalaci84 és kazmerr összegereblyézett. Nekem legalábbis meglepően könnyen ment minden az írásaik alapján. A VD-hez azért kell egy IT-s véna, ezzel a Sidequest-ezéssel, meg minden, de a Linket én oda merném adni az asszonynak is, mert csak bedugod és működik.
CV1-hez képest ami szerintem sokkal jobb, az ugye a kép élessége, valamint hogy a kábelmentes megoldás szerintem is nagyon jó, Beat Saberben ugyanolyan pontokat csináltam (és talán annyira nem vagyok béna, van ahol top 300ban vagyok).
Önálló headsetként egyszerűen tökéletes, csak kicsit lenne könnyebb és vékonyabb, és el is felejteném, hogy hol vagyok. Na, majd a Quest 3 jövőre Az, hogy itt összevissza császkálok a szobában, és passhtroughban mutatja, ha kimegyek a boundaryból, ez tiszta sci-fi. Az is sokáig fog tartani, hogy abbamaradjon az a reflex, hogy ha egyet fordultam balra, akkor utána egyet forduljak jobbra is, hogy ne tekeredjen a kábel, mert ugye.. nincs kábel.Ami viszont rossz, az amiket leírtam, de kis szerencsétlenkedéssel elfogadható szintre lehet hozni: kicsit orrnehéz a headset, és rugalmas a fejpánt, ez a kettő együtt garancia rá, hogy vagy ráhúzod a fejedre erősen. és akkor megfájdul a fejed, vagy az kockáztatod, hogy lötyögni fog a fejeden. És mivel annyira éles a kép, sokkal jobban látszik, ha nem vagy a sweet spotban.
Ami nekem még rossz volt, hogy a kontrollerek egyértelműen rosszabbak, mint a CV1-é, dehát ezt szerintem mindig le fogjuk írni a következő pár évben még. Nehezebbek és egy kicsit mintha lötyögne benne az elem. Ez a kifele álló gyűrű az inside-out tracking miatt nekem nagyon idegesítő, Onwardban rendszeresen összeütöm őket, és így emlékeztet, hogy VRban vagyok, Until you fallban meg fejbe szoktam vágni magam. Az is fura, hogy nem tudom megvakarni az orromat, mert egyből koccol a headsetbe
Amúgy érdekes, hogy neked ilyen sokáig jön, de van egy haverom, aki 2 hete rendelte és még mindig nem dispatchelték, UK Amazonról. Én meg csütörtökön adtam le, és kedden itt is volt. Mondjuk az enyém 256os, az övé meg 64es lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD
- PlayStation 5 lemezes (ps5)