Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Én is már közel 4 hónapja használom a BoboVR M2-t, és nekem is csúszkál hátul. Neken nem zavaró mértékben, de értem, mit írsz, és bár én magam még nem próbáltam ki ezt, azt a tippet olvastam rá, hogy egy kisebb "párna" szerűséget, valami puha, kettéhajtott anyagot teszel a tarkód és a hátsó párna közé, ami egyrészt a stabilitásban is segít, mert egy kicsit "feszesebb" lesz tőle az élmény, másrészt azon a szövetanyagon, mivel az nem izzad meg, mint a fejed, nem csúszkál el a hátsó párna. A kettéhajtást azért mondom, mert úgy a legkönnyebb bejátszani, hogy hol lesz stabil.
Mások fentebb írták, hogy Powerbankkal is lehet ellensúlyt szolgáltatni, ami mivel lefelé húzza a hátsó párnát, talán úgy nem csúszik fel. A rögzítésre lehet használni a középső tépőzáras fejpántot, vagy valami egyéni megoldást (erre biztos vannak videók a YouTube-on)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest