Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Vélemény? Képeken jól néz ki.. 2.0 T-4 V40
Volvóknak mennyire horror a szervizeltetése? Normál dolgokra gondolok, kopó dolgok cseréje etc.
-
g4bb3r
tag
válasz
proci985 #5099 üzenetére
Kicsit piszkálja még a csőrömet az a 2.0D V50 szereztem egy Volvo szaki számot is Zuglóban (haver oda hordja az XC70-et) lehet elviszem átnézetni. Ki kell deríteni mennyibe kerül, nyilván az átvizsgálás nincs ingyen, a kereskedő is azt mondta h ael akarom vinni az pénzbe fáj mert ő nem hagyja ott a piacot szóval embert kell szereznie. (mondjuk nem hinném nem tudna 1 órára elszabadulni..)
-
-
g4bb3r
tag
Gondolom egy 1.6-os motor csak vonszolja a kasztnit.. meg hát piros is..
-
g4bb3r
tag
Sziasztok,
V50 2.0 dizel váárlással kapcsolatan jótanács? Szombaton kint voltam az autópiacon nézelődni (mivel nem tudom eldönteni mit is akarok, gondoltam job végigülni pár fajta kocsit ) és találkoztam ezzel : v50
Beleültünk, megnézegettük, motor szépen jár, minden működik nincs lelakva 1-2 parkolási sérülés. Igazából benzines kocsit kerestem de ez eléggé megtetszett , haver is ajánlgatja hogy ez jó kocsi.
Elvinném szervizbe alánézni + motordiagnosztika. Esetleg tudtok ajánlani szervizt Bp-en? Nem muszáj márkaszerviz csak rendesen átnézzék .. Ha rendben találnak mindent milyen sz..rollerbe lehet még beleszaladni?
Ha jól informálódtam ez ford focus alapokon nyugszik, nézegettem alkatrész árakat nem a legolcsobb de nem is annyira horror..
Ennél egy vásárlás utáni kötelező szerviz , vezérlés+szűrők, olaj csere kb mennyibe fájhat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest