Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz g4bb3r #5084 üzenetére

    Szia, én is idén vettem V50-et igaz 2.4 szívó benzineset. Mindenképpen ilyet akartam, mert főként városi használatra lesz. Szerencsére találtam egy nagyon szépet, egy tulajos, végig Volvonál szervizelt alacsony kilóméteres... [link]

    Ami itt szokásos ajánlás, hogy 5 henger legyen benne. Szóval D5, T5, 2.4i, 2.4D ezek az ajánlott motorok. A fordos négyhengerestől kicsit tartanék, főleg amit kínálatot láttam, amikor én körbe néztem, azok mind megkerülték a földet, bármikor előjöhet egy magasnyomású, kettős tömegű, porlasztó csúcs, részecske szűrő, az meg szabad szemmel is látható összeg lesz.

    Azt alá írom én is, hogy jó kocsi, viszont rendesen nézesd át, egy volvós történetet mindenképpen lekérdeznék, szerviz csatira ránézni, nagy törés nyomait keresni, stb... szokásos alapos átnézés vásárlás előtt, no meg a hideg motoros próba kör.

    Mindenképpen kapjon egy komplett vezérlés cserét, szíjakkal, vízpumpával, olajak, szűrők. Árat még nem tudok, vásárlás előtt 300 kilométerrel cseréltek az enyémen féktárcsát + betétet, komplett vezérlést, olajakat szűrőket.

    V70 kb ennyibe fájt:

    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák