- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
f4lcon #14265 üzenetére
Számlát soha nem adott. Ha kéred fizetéskor, akkor adja a számlát, ha ráteszi a 27% áfát, amúgy nem igazán olcsó munkadíjhoz. Megbeszélt határidőt soha (SOHA) nem tudta betartani, mindig több napos csúszással adja vissza a kocsit, akár pár órás munka esetében sem. Ha vmit szerelt, azmiatt más ment tönkre, nem ismeri el, fizess pluszba, és megcsinálja. Összecserélte már az alkatrészemet más volvo tulajéval, szerencsére ezt utólagosan vettem észre, és pár napon belül helyre hozta. Megbeszéltük, hogy értesít az állapotáról a nap végén, de soha nem hívott fel. Csere alkatrész árajánlatról szintén képes elfelejteni felhívni az ügyfelet.
Hirtelen CSAK ennyi jutott eszembe.
De van pozitív is: általában elvégzett munkák rendben vannak (kivéve amikor utána más nem működik!)
A fenti tapasztalatokat több éven keresztül tapasztaltam, többször jártam már nála, de csak azért mert nem volt sürgős egyik munka se, és közel volt hozzám.
De mostanában már nem járok hozzá. -
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
válasz
hentes555 #13954 üzenetére
Parkolást meg lehet tanulni, csak figyelmesen kell beállni. Ha gyanús, nem biztos benne az ember, akkor kiszáll, megnézni, visszaül, és parkol tovább, és addig ezt csinálja, amíg a kocsi nem kerül jó helyre.
Fordulásnál ugyanez a helyzet, ha egyből nem megy, akkor tolat, korrigál addig, amíg nem sikerül a fordulás.
De gondolom ezeket nem kell magyaráznom, ez az alap. És fontos: nincs semmi szégyelni, hogy ki kell szállnod, hogy megnézed hogy áll a kocsid, és visszaülsz...
És jogsi megszerzése után kapásból egy majdnem 5 méteres egyterűt vettem, hát nem mondom, hogy öröm volt vele parkolni, de megtanultam, és majdnapig így vezetek, mint ahogy fentebb írtam: kiszállás, ellenőrzés, és visszaszálás... -
FireFox1996
őstag
válasz
2ozzmexy #13948 üzenetére
Ott ragadt a sár vastagon, és ha vizet beszív, akkor lassan tud megszáradni, tovább tart ott a nedvesség, így évről évre rozsda fog megjelenni ott először.
Kocsi mosásnál meg nem tudsz oda a kerékív mögé fújni, így a sár továbbra is ott marad, ráadásul nedves is lesz tőle, tovább segít a rozsdásodásban -
FireFox1996
őstag
válasz
2ozzmexy #13946 üzenetére
" Rozsdásodni ott szoktak ahol sérülve voltak/hitvány módon javítva."
Pont most hétvégén lebontottam egy 12 éves XC90 hátsó 2 kerékdob sárvédőjét, hogy megnézzem mennyire rozsdás. Korához képest tényleg jól tartja magát, de ott is megjelentek már rozsdák, ráadásul mind2 oldalon ugyan ott, kerékíven is van 2-3 db 1-2-3 cm-s rozsda nyom, meg a hegesztésnél is van már 1-2x3cm-s rozsda nyom. Ez minden 2 oldalra érvényes, és kb. ugyanaz ott!
Az ajtók alatti küszöbön is látszik, hogy van már ott rozsda, de azokat most egyelőre nem bontom szét. Idővel lehet neki állok.
(És ez egy magyarországi példány volt kezdettől fogva) -
FireFox1996
őstag
válasz
hentes555 #13936 üzenetére
Ide csatlakozz, és itt kérdezd meg! Volvo Fan Club Hungary
D5-ös XC90em van, így S60-V40-re nem tudok nyilatkozni. -
FireFox1996
őstag
válasz
tibor.sz #13925 üzenetére
Én mindig 1-2 literrel többet rendeltem amennyi kellett a cseréhez, és 1 litert tartom a kocsiban tartaléknak, mert ki tudja mikor hol fog kérni inni. És ha következő cseréig megmaradt, akkor azt felhasználom. Idén most volt először, hogy kért inni autópláyán, de csak azért, mert fél literrel kevesebbet öntöttem be a cserénél, és kellett bontani a tartalékot a legközelebbi pihenőnél
-
FireFox1996
őstag
válasz
tibor.sz #13899 üzenetére
Azt gondolom bármelyik, amelyik főleg volvora van szakosodva.
Pl. Volverk-nél cseréltettem váltóolajat, és rendben is volt.
A haldex + szöghajtómű olaj cserét csepel művekben csináltattam, aki közel van hozzám, és akkor is rendben is volt.
V-Garázsnál is jártam párszor, és akkor is rendben volt.
Feltételezem, hogy a többi szerviz is jól kéne, hogy végezzék a cserét. Ezek mind rutin munkák. -
FireFox1996
őstag
válasz
FeRRaR1 #13710 üzenetére
"Motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék, kormány szervó, hátsó diff, haldex, automata váltó, szöghajtás. Na most találj olyat aki ezt mind megcsinálta, akár többször."
Itt vagyok, ezek közül van, amit én cseréltem otthon, van, ami miatt inkább szervízbe vittem, hogy cseréljk
Amit lehet otthon, inkább én csinálom meg, mert még mindig nem tudom 100%osan megbízni egy szakszervízben sem. -
FireFox1996
őstag
válasz
nsgeri #13697 üzenetére
Elég gondos tulaja vagyok mindegyik autómnak, és azt gondolom, hogy csak azt cserélem ki, amit kell + azt, amit látok, hogy pár hónapon belül gond lesz belőle.
Ha egy alkatrésznek nincs tünete, és ránézésre se lesz gond egy dbig, akkor nem engedem hozzányúlni, mert csak elbasznak mást... -
FireFox1996
őstag
válasz
milkabrams #13609 üzenetére
Ha a fordulóköre miatt akarod lecserélni, akkor költsd másra a pénzt!
Én csak egyetlen 1 dologért mentem ár XC90-re: a biztonság. -
FireFox1996
őstag
válasz
BigBlackDog #13506 üzenetére
Ha nincs ott nagy kedvezményed, akkor ha ott 238e ft, akkor máshol kb 150e ft lenne.
-
FireFox1996
őstag
válasz
TrollBalint #13486 üzenetére
Kevés olyan kereskedő vna, aki engedi, hogy elviszed vizsgálatra.
De elhozhatod a szerelődet a telephelyükre, és ott megnézhetitek az autót.
Amikor néztünk egy XC90-et, nem is engedték, hogy próbaútra elvigyem az autót mielőtt leelőlegezem a kocsit...
Nekem egyszer belement az egyik kereskedő, hogy ő elvigye a kocsit az általam kinézett műhelybe, hogy átvizsgáljákÉs végül meg is vettem azt, és jó döntés volt
-
FireFox1996
őstag
"Pl. Komplett vezérlés vízpumpával 70eFt, Szűrők 2-3-4-5-6e Ft"
Ez akkor lenne igaz, ha kedvezményesen tudod vásárolni, és te szereled magadnak. Egy XC90 komplett vezérlés (hoszbordás szíj is) cseréje vízpumpával min 180e ft.
Szűrő is változóan: mann levegőszűrő 7e, Bosch utastéri pollenszűrő (aktívszenes) 10e ft. Nyilván a lehet venni 2-3e ft-ért ezeket is. Kérdés ki akarja... -
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jimmy66 #12996 üzenetére
Volohoz lehet feltenni VIDA Dice-t, offline-ként is tudod használni Vida olvasó nélkül, és ott tudod megnézni, hogy mekkora nyomatékkal kell meghúzni. XC90-hez így kerestem ki: [link]
Sőt elég sok mindent lehet megnézni Vida olvasó nélkül.Pl. XC90-nél a hátsó féknyereghez 35Nm, az elsőre meg 105Nm kell, elég nagy a különbség, figyleni kell, hogy el ne törd a csavart!
-
-
FireFox1996
őstag
válasz
mmcc02 #12975 üzenetére
Ezek az olajcserék olyan dolgok, hogy ha tulaj nem tud róla, akkor sosem cserélteti ki (a márkaszervizek a tapasztalatok szerintem meg azt mondogatják, hogy élettartam olaj van ott, nem kell cserélni...)
Ha valós a km, akkor örülhetsz, hogy csak ennyi van benne. Nem tudom, hogy ez az évjárat-e, ahol a km-t több különböző helyről tudják kiolvasni a gyári szoftverrel/ vagy van vmi szoftver erre a célre (az enyémet pl. 2 külön helyről olvasták ki) -
FireFox1996
őstag
válasz
mmcc02 #12971 üzenetére
Viccelsz? 13 éves autóban csak 205k van? Ez a 205k/13 év inkább átlagos.
Az enyémben 9 évesen már több, mint 280k volt benne.
Vásárlás után mindenképpen kell olajat cserélni azokban, amiket felsoroltál, Haldexben van szűrő is, ott szűrőt is kell cserélni (de gondolom a szerelő ha már cseréli az olajat, akkor szürőt is fogja, ha nem említed külön neki).
Automataváltóban is van szürő, de annak a cseréje általában nem mindig ajánlott, mert akkor szét kell szedni a váltót, és akkor nem 60-80e ft az olaj cseréje, hanem több százezer ft lenne.Ha nem értesz hozzá, akkor kell vinni egy volvós szerelőhöz, és nézze át a vásárlás előtt.
-
FireFox1996
őstag
válasz
FeRRaR1 #12960 üzenetére
Anyag használatban nem lehet mégis más-más? Ráadásul nem tudjuk, hogy melyik gyártó csinálja a "gyári" cuccot.
Ez nem tudom olyan-e, mint a fék. Pl. a gyárin Volvo felirat is van, és ATE is van. És sem lenne gond, ha ember nem Volvo feliratút vesz, hanem csak ATE, mégis 1 kicsivel olcsóbb, és az már tényleg gyári minőségű.
Talán anyagi okok (vagy más, de nem fontos!) miatt néz utángyártottak után. Ha gyárit is rendel, és utángyártottat is, akkor 50-70e ft-os utángyártott helyett hozzá kell adni a gyári 200e ft-ot, és egyből már fizethet is majdnem 300e ft-ot
-
FireFox1996
őstag
válasz
7Sony7 #12957 üzenetére
Az eddigi elolvasottak alapján: nagy baj nincs az után gyártotttal, csak azok néha kevesebbet bírnak, voltak, akik 1 évet írtak, hogy utána ki kellett dobni, és cserélni egy másikra.
Tudom, sokba kerülnek ezek, gyáriak nekem 200e ft lesz majd. Utángyárott meg kb 1/3 lenne.
-
-
FireFox1996
őstag
válasz
tvrobi #12841 üzenetére
Ez így van, egy használt, főleg 1x-2x éves, akkor mindig költeni kell, és sokba is kerülnek az alkatrészek. Mert ha tudod bontóban szerezni az alkatrészt, az sem biztos, hogy elbír 6 hónapot, és aztán megint veszel egy másikat, de akkor lehet, hogy már újat vennél, mert nem akarod megint 6 hónap múlva költeni rá. Így már elsőre inkább veszel új alkatrészt, ami ugye nem olcsó, főleg, hogy nincs utángyártott
És volvo alkatrész (talán/általában) drágább többi népmárkánál.(elmúlt 1 évben, én már több mint 1M-t költöttem a kocsimra, és nem is volt semmi nagy hibája, pedig csak kopott alkatréseket cseréltem. Motor, váltóhoz még nem kellett nyúlni)
-
FireFox1996
őstag
válasz
tvrobi #12837 üzenetére
Youtube videó szerint nem tűnik nehéz, csak időigényes, és anyagköltségért megcsinálod magadnak, így még se 90e ft, hanem mondjuk a fele.
Ha nem tudod a jelenlegi állapotával használni (zavaróak az ütések, nincs meg a komfort érzet), akkor vagy eladod, vagy kénytelen leszel egy automataváltó javítóhoz vinni. Ha monjduk 300-400e ft-ért megcsinálják, és gond nélkül 5 évig működne, megéri?
Értem én, hogy többe kerülne a javítás, mint maga az autó értéke. De ha veszel másikat, akkor nem fogsz rákölteni? Sőt, még többet, mert maga a másik kocsira is kell költeni a vételárért, az átírásért, aztán annak a karbantartása a vásárlás után (vezérlés csere, olaj csere stb.)Szép az S80, lehet megérdemli, hogy 300-400e ft-ot költs rá a javításért, feltéve, hogy nincs más baja, mert ha van, akkor azoknak a javítása még többe kerülne... így meg pláne nem éri meg foglalkozni vele.
-
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
válasz
tvrobi #12826 üzenetére
Először egy automata váltóval foglalkozó szakembert kell kérdezni. Mert ha olajat cserélsz, és még sem lett jó, akkor felújítás kell, ami miatt megint ki kell fizetni az olajcserét.
Tehát ha a szakember pl. szeleptömb cserét javasolna, akkor 2 dolgot egyszerre megcsináltatod. -
-
FireFox1996
őstag
Nekem van mind2, vezetői ülésfütést én sose használom, asszony ülésén néha használja. Tempomat szintén nagyon nagyon ritkán használom, ha használom akkor is max 10-15 másodpercig, amikor pihentettem a lábamat. Jobban szeretem, ha én nyomom a gázt. Szóval mind2 nélkülözhető.
-
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12735 üzenetére
igen látom a videón. Nekem is ezek vannak, de a kivételük még sem olyan, mint a videón, és több helyen még a szegecsek is vannak
-
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12733 üzenetére
Ilyen egyszerű azokat a patentokat kiszedni?!
Nálam gyakorlatilag kukába mennek, szét kell fúrni, hogy kijöjjenek, és újat kell venni helyükre, db-onként nem olcsó -
FireFox1996
őstag
válasz
daninet #12727 üzenetére
Nekem elől pl. 3 jó nagy radi van egymás mögött. Az legelől lévő szerintem kéne tisztítani.
Én a fogkefével kivakartam, és aztán porszívóval kiszívom (közben az újjaimmal a porszívó fejet leszükítem kisebb nyílásra, vagy ha porszívódnak van erre külön feje, akkor jó lehet)
Nyilván alaposabb munkával is lehetne kiszedni a koszt belőle (pl. kis pálcikával kivakarni) -
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
Most kötöttem össze újra a telómat kocsival 8szoftver frissítés után): Phone >> Exit >> Menü >> Bluetooth >> ...
Ha ez nincs neked, akkor úgy tudod használni, bluetooth nélkül, hogy (pl. Telekomnál MultiSIM szolgáltatás) kérj a főkártyád mellé egy másodlagos kártyát (ugyanaz a telszám lesz mind2 sim-en), és akkor kocsiban akkor a 2-ik sim kártyát használod, nem kell bjalódni a bluetooth-val.Autó hirdetés: sokszor az eladó nincs tisztában a saját kocsijával, hogy mi a felszereltség. Az enyémben is pár extrával többet felsorolták a hirdetésben, csak valóságban kicsi kevesebb.
-
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12623 üzenetére
Én csak utólagos hűtésről hallottam, de utólagos szűrőről még nem.
-
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12621 üzenetére
Az enyémben nem vállalta a Volverk a szűrő cserét, mert szét kellett volna szedni a váltót. Csak szimplán olaj csere volt. Amíg nincs gond, elég csak olaj csere
-
FireFox1996
őstag
- állófütés motortérben, bal oldalon van
- Bluetooth kihangosító menüjét pont ott fogod találni, ha ott van, felső jobb oldalon ott a Menu gomb, menj bele. De gyanítom, hogy van, mert van benne sim tárcsa, mint az enyémben is.
- Kellenie pillanatnyi fogyasztás is, bal oldali index kar végén van egy gyűrű, azt kell tekerni, vagy végén van 1 gomb, azt benyomni, és tekerni.
- jobb oldalon, 2. üléssor ajtónál, B oszlopon van egy címke, hogy mi az alvázszám, felszereltség stb.
- fokozat jelzés akkor van, ha D-ből húzod magad felé, azaz manuálisba. -
FireFox1996
őstag
Az autómból a Vdash-nál kiolvasták a km állásokat, mert abban több helyen is van tárolva, és stimmelnek az adatok.
Az XC90-ben (dízel) automataváltó szeleptömbje kb 300-350e ft az alkatrész, hozzá kell tenni a munkadíjat. Arra kell számítani, hogy ha javítani/felújjítnai kell, akkor 500-700e ft-tól indul.
Ezért a helyedben is lecseréltetném az olajat. -
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12593 üzenetére
Úgy tudom ebben szűrő csere 300e ft-tól indulna, ha nincs gond, akkor egyelőre elég egy olajcsere (esetleg átmosással), ez elvileg 100-120e ft-ból meglenne.
-
FireFox1996
őstag
Váltó: mielőtt cseréltem, besztéltem 3 külön volvós szerelővel, és az egyik ezt mondta, ahogy leírtad. Csak egy hiba lehetőségként említette. A másik 2 szerelő nem mondott ilyet, és mindenki mégis javasolta a cserét. Végül Volverk-ben cserélték az olajot, akkor 278e km volt benne.
Gumi: kézi könyvben 17-20-as méretűig van felsorolva. Azt teszed fel, amelyiket akarod
Én pl. télit R17-re, a nyárit meg R18-ra teszem fel. Sokan szeretik még nagyobb méretű felnit használni, mert jól néz ki egy ilyen autón, de annak a gumi ára is borsos, pl. 20-as gumi 2-szer annyi mint a 18-as, és ha prémiumról beszélünk, akkor nem mind1, hogy 200e /szett, vagy 400e / szett. És szerintem iylen autóra ne sajnáljunk gumit, prémiumot kell megadni neki.
-
FireFox1996
őstag
Féléve vettem egy 2011-es XC90-et, és már lassan 1.5M-nál tartok, hogy ennyi pluszt költöttem rá, és nem is a hibák voltak, hanem kötelező kopott cuccok: téli/nyári gumi szett, olajok csere, fékek csere, teljes vezérlés csere stb. És még nem értem a cserélendő alkatrészek lista végéhez
-
FireFox1996
őstag
válasz
svédangyal #12552 üzenetére
Ha csak 1 db csere, és nem kerülne sokkal többe, mint egy utángyártott, akkor a gyárit venném meg.
Egyébként amikor kompletten cseréltem, Densot vettem. 2 szett volt már csere, és nem volt semmi gond. -
FireFox1996
őstag
válasz
TrollBalint #12364 üzenetére
Itt kéne próbálkoznod: Volvo-adok-veszek fb csoport
És jobb, ha képek is vannak róla. -
FireFox1996
őstag
Tud vki bp-n vagy környékén olyan volvo szerviz, ahol alaposan átvizsgálja az autót a vásárlás céljából? Tehát menjen majd az utcára is 1-2 próbakörrel.
-
FireFox1996
őstag
válasz
molnarpeter #12229 üzenetére
Dízel D5
-
FireFox1996
őstag
Jól tudom, hogy XC9 az első generációjában még vezérműszíjas, és nem láncos változat?
-
FireFox1996
őstag
válasz
BigBlackDog #12222 üzenetére
Mivel tulajdonos vagy már, talán könyebb, de én vásárlás előtt is szeretném tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest