Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
mivel itt vagyunk a kornyeken volt lehetosegem most egy-egy (fel) napra kiprobalni kitzbuhelt es saalbachot is. most tekintsunk el attol, hogy csak fel napot tudtam sielni es ezeken a palyakon nincs fel napos jegy
sajnos nem igazan tudom oket osszahasonlitani mert tegnap kitzbuhel nagyon kodos volt, ma saalbachban pedig tokeletes bluebird ido.de erzesre az elobbi terepre nem mennek vissza. a liftek kicsit idejet multak, es minden rettenetesen draga. kitzbuheltol ket faluval arrebb ettunk ket rantott hust, ket pohar sorrel es egy kaveval, ezert 87 eurot kertek. tudtam, hogy meg tirolon belul is fancy kornyek, de ezt azert sokallom. ma ugyanennyibe zell am seeben meg egy 18 euros desszert belefert, egy nagy sor

saalbachot nagyon elveztem. 270 km palya, jol kezeltek, szelesek, gyors es kenyelmes liftek, nagyon sajnaltam, hogy kb csak 3 orat sieltem. reggel lent ragadtam az egyik hutteben AO-t nezni
sok szamomra tokeletes (=pirosba hajlo kek) palya van, remek huttek, ter. kicsit hidegebb lett volna akkor kevesbe vizesedik fel a palya. egy szo mint szaz, nagyon ajanlom a terepet. ausztriaban szerintem a csucsra ugrott az esdig vezeto flachauval szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos nem igazan tudom oket osszahasonlitani mert tegnap kitzbuhel nagyon kodos volt, ma saalbachban pedig tokeletes bluebird ido.