Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
tudnatok esetleg siiskolat ajanlani? elsosorban Ausztria erdekelne. A hatter annyi, hogy a felesegem es csaladja evtizedek ota sielnek, en sok mas sportban otthon vagyok, de sosem sieltem korabban. Ket eve Kreischbergen voltunk, a csalad probalt tanitani, de keves sikerrel, rossz elmeny volt, nincs teriszonyom, de a magassag + sebesseg kombo nem volt jo, feltem. A terdem is fajt a sok hoekezestol.
Iden elmentem veluk (Tauplitz, nagyon jo hely, sok ho, palyak is jok voltak), turaztam, soforkodtem, mellette dolgoztam, nem sieltem. Igy sem volt az igazi, mindenkepp szeretnem legyozni a felelmet es megtanulni viszonylag normalisan sielni (vagy snowboard, az meg jobban tetszene, de szerintem meg nehezebb lenne).
Vagy meg iden, de ami sokkal valoszinubb, hogy jovo ilyenkor mennenk ujra, addigra kene olyan palyatipp, ami tapasztaltaknak sem unalmas, viszont sok kezdo palya is van, ahol tudnek tanulni, es jo siiskola. Nyelv mindegy, beszelek angolul es nemetul. Nassfeld-et neztem pl., igaz joval messzebb van, mint Tauplitz, a palyaberlet ugyanannyi, mint itt volt, gondolom a szallas dragabb.
Fontos lenne egy turelmes es jo oktato, es jo palyak, tobbfele lift, hogy azt is megtanuljam.
koszi minden segitseget es jobbulast a kolleganak!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest