- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nothing: március 4
-
Mobilarena
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
-
taki01
őstag
Még mindig be kell bootolni az exploit-t. A régiómentesség megy vele elvileg.
Találtam még egy projectet: FreePSXBoot, ehhez viszont kell egy PS2 vagy memória kártya olvasó PS3-as.
https://alex-free.github.io/tonyhax-international/freepsxboot-exploit.html -
taki01
őstag
Kimaradt ebből a videoból pár játék, ami még rosszabb, mint ezek. Pl a Max Payne, olyan lagok vannak benne, hogy öröm nézni. SW Force Unleashed meg van és jól fut és nincs probléma vele. CRT TV-n teljesen jól néz ki.
Ebben az érában még el kell felejeteni a stabil 30FPS-t is
Ezt a gamet én is tervezem beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz STC Speed #9074 üzenetére
Lehet force-lni 1080i-ra GSM-nél OPL-ben. De van rá külön app is.
Ha lemezes játékot szeretnél:
https://www.psx-place.com/resources/graphics-synthesizer-mode-selector-gsm.678/Nem minden játék támogatja, de lehet olyan is, hogy elindult és emiatt BUG-s lett a játék, vagy laggolt és egyéb hibák lehetnek a futás során. Valahol a neten van egy list, ahol össze van szedve mely játékok támogatják.
Ez natívan fut 1080i-ben PS2-n:
https://www.youtube.com/watch?v=6rLTaQ7cwD4
1080i-ben se tölti ki a teljes képernyőt a játék, a videóban látható játék azért néz ki majd nem teljesnek, mert OBS-ben széthúztam, hogy kitöltse a teljes vásznat.[ Szerkesztve ]
-
-
taki01
őstag
válasz Vadernagyúr #8928 üzenetére
Nem. Ez az egyik kedvenc játékom.
-
taki01
őstag
Végre sikerült megszerezni
Sound track CD nem lett meg hozzá de így is jó. -
taki01
őstag
Egy Unios kezdeményezés, hogy a jövőben megtudjuk védeni a játékokat, a lekapcsolástól (lásd pl: Crew)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home -
taki01
őstag
Ma érkezett. Végre meg lett a kedvenc stratégia játékaim amikkel gyerekoromba nagyon sokat nyomtam.
-
taki01
őstag
Szerintem egy ilyennel jársz a legjobban, mert ez hasonlít legjobban egy 3.5 IDE HDD-re, de meg kell mérni milyen messze vannak a csatlakozók.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Volt ma egy kis Killzone (NTSC) online móka.
Volt pár kisebb hiba. Az egyik az volt, hogy kifagyott néha (bár lehet össze függ a másodikkal), másik meg Amerika fele instabbil volt a kapcsolat néha (ez nem játék hibája volt).[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Guitar14 #8703 üzenetére
Szia,
Ezt találtam:
https://discord.gg/playstation-2-online-official-community-193444622809300992
Egy lista a játékokról, amikkel online lehetett játszani:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bbxOGm4dPxZ4Vbzyu3XxBnZmuPx3Ue-cPqBeTxtnvkQ/edit#gid=0
Anno még videót is csináltam róla.
https://www.youtube.com/watch?v=LQwjpbWovCg -
taki01
őstag
Az idei év első szerzeményei. Tavaly sikerült befejezni a ház felújítást, így ismét lett keret a gyűteményem gyarpításához.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Most egy ideig piheni fog a gyűjtés, mert más nagyobb kiadásaim is voltak. Jelenleg ez most az utolsó pakk ami érkezett.
Egy kérdés is, a lemezről a flictollat, hogy lehet leszedni?
-
taki01
őstag
Nekem erre hónap ra már vége. Elég sok játékot sikerült megszerezni.
Ha megjönnek csatolok róluk képet. -
taki01
őstag
Mai adag
Sajnos a hitman német boritós.
A MoH Vanguard-t még egyszer be kellett szerezne, mert az előző lemez adathibás volt és nem mindig volt hang effektek a játék alatt.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
3600 volt angol boritóval és van benne egy vaskos manual. Ezt csak azért vettem meg mert hasonlít arra játékra, amivel Amiga A500-n játszottam. Közben meglett a neve: Desert Strike
A 007-es pedig stream-ben fogom végig vinni. Csak be kell ütemezni, hogy mikor legyen.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Ma érkeztek. A legjobban a 007-es játékot vártam.
-
taki01
őstag
Ma érkezett. Így már teljes a True Crime sorozatom.
-
taki01
őstag
Ma sikerült venni egy vadiúj network adaptert network access disk-kel
-
taki01
őstag
Elkezdtem összerírni egy "pár" játékot, amit tuti meg szeretnék szerezni:
True Crime NYC
XIII
Toca Race Driver 3
Driver Parallel Lines
FIFA14
Star Wars Clone Wars
Sly Trilogy
Crash: Mind over Mutant
Mafia
Manhunt 1,2
max payne 2
GTA 1,2
GTA Vice City Stories (meg van most is csak német)
24 The Game (magyar)
Nightmare Creatures 1,2
Prince of Persia Warrior Within
Colin McRae Rally 1,2
Marvel: Ultimate Alliance 1
TOCA 2 Touring Cars
007 quantum of solace -
taki01
őstag
Ma érkezett két adag. Végre sikerült szereznem egy majdnem hibátlan GTA SA-ból full angolt, mert az előzőnél a térkép német volt. A másik örömöm egy komplet füzetes Futurama.
-
taki01
őstag
Sikerült szerezzek megint egy adagot
Flatout-nak nagyon örülök egy kedvencem a 2. rész és az első nekem kimaradt. -
taki01
őstag
A Nascar 08 nekem bejön (Korábban már játszottam vele). Az irányítást testre lehet szabni, van benne vezetéstámogató funkciók. Az AI 5-6 módban skálázható. Nem csak magát a Nascar Cup Series-t tartalmazza, hanem a lentebbi kategóriákat. A törésmodel-t tartalmaz a gép és szerintem jól ki van dolgozva. Van sárgazászlós rész is itt nem tevezeted a kocsit hanem a gép, de eltudod dönteni hogy kimész-e pit-be. A pit behajtáskor tudod állítani mit javítsanak, mely tengejen cseréljenek kereket stb. Összeségben az EA odatette magát ennél a game-nél. Ja és ha jól érzékeltem akkor 60fps-el futa game. Meg van a Nascar feeling-je.
-
taki01
őstag
-
taki01
őstag
Nem bírtam megint magammal és emaitt a héten megint érkezik egy nagyobb pakk. Ezek a játékok lesznek benne:
Family Guy, Futurama, The Simpson Game, GT1,2,5 Prologue, Burnout 3, The Scorpion King Rise of Akkadian -
taki01
őstag
Valaki ismeri fade to black-t? Pakolás közben találtam meg sajnos csak egy mezei tokban.
-
taki01
őstag
Rendelt már valaki a mindneamivan.hu-ról? Én megtettem és nem ajánlom. A lemezek koszosak és ujjlenyomatosak voltak. A GTA VC Stories pl nagyon karcos is. Nem volt leírva, hogy a boritó milyen nyelvet tartalmaz. Az se volt sehol feltüntetve, hogy a játék tartalmazza a térképet vagy sem, max egy nagyon alacsony felbontású képről lehet kisilabizálni. Összeseégében csalódott vagyok, pedig az egyik retro csoportban ajánlotta az egyik tag.
-
taki01
őstag
Tegnap megcsinálták a slim gépemet. Kapott egy új gyári olvasot és be is lett kalibrálva a fej. Most már egyből olvas mindent.
-
taki01
őstag
Sikerült pár PC klaszikust szerezni PS2-re:
Age of Empires 2, Qake3, Heroes Might and Magic, Unreal Tournament. -
taki01
őstag
válasz winhate #8080 üzenetére
A SW Bf1, 2 szerverek is mennek, sőt ott van cross play is.
Itt egy lista az online működő gamekről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzol Screenshot
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest