- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nothing: március 4
-
Mobilarena
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Vadernagyúr #9142 üzenetére
Szép, de... van ezen angol nyelv?
Nekem is jött egy germán cucc, ezen van angol is, meg még olasz, stb, szal a borító nem érdekel, ha cserébe harmadáras volt (vs UK import):
Crash'n'Burn
Nem burnout, inkább ilyen destruction derby szerűség. Sok autó, nitro, lángok, olajfoltok, törések, tömegkarambolok.
Hiába veszem le az AI-t a minimumra (75%), akkor is nehéz, kb sose tudok nyerni, ilyen második-harmadik ami jó menetből összejön.
LAN nincs, 16:9 támogatás igen, ráadásul akár 720p/60 is ráerőltethető (nyilván akkorára méreteződik a kép, nem ilyen felbontásban fut).Ismeri valaki? Próbáltátok már? Én csak nem olyan régen találkoztam vele, ps2 korszak is anno kimaradt, szal nem tudom ez mennyire ismert cím
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzol Screenshot
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Xbox 360 Játékok
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest