- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most PSVitán retrózok.
Nézelődtem,olvastam sokat a témában,először ilyen 15-20K-s X6 meg társait néztem,aztán jöttek a drágábbak,és láttam valahol hogy Vitán is kivitelezhető a dolog.Nem is kellett több,nekem több mint megfelelő,így újra tudom játszani a számomra jó vita címeket is,meg sokkal régebbi játékok is vajsimán futnak./ persze itt is előfordul 1-2 baki pl.N64 játékoknál van ami nem jól fut,de a Mario64 szerencsére tökéletes/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest