- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to #15360 üzenetére
Btw a router elég basic funkciói kellenek csak, egy extrával.
Egy wifi bridgeként funkcionál, mögé van kötve 4 gép etherneten, amik csak egy szerverrel kommunikálnak, nem netezős gépek.
Se PPPoE, se VPN, se FW, se semmi se LUCI, se ki tudja még mi nem kell. Ezeket le tudom úgy törölni, hogy a fenti funkciók zavartalanul továbbra is működjenek?
Mit tudok még esetleg törölni? -
stopperos
senior tag
válasz
Mosqu!to #15356 üzenetére
Próbáld meg a 18.06.8 -as verziót. Arra figyelj, hogy az ath79->ar71xx architektúra váltás miatt törölnöd kell frissítéskor az összes beállítást. A hardveres NAT lehet nem megy még azon a kiadáson és architektúrán, de ezt majd látod.
Én forgattam saját 4/32-es eszközeimre 19.07.2 ath79-es fw-t, és ha nagyobb forgalmat kaptak akkor meghaltak. A 19.07.[2,3] ar71xx fordításaimmal nincs gond. Nem jöttem rá mi volt pontosan a probléma oka, de nem is foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest