Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Zirowe #9236 üzenetére

Na, amilyen suta vagyok, sikerült elflashelnem a wt3020-at. :D
    Egy fél másodpercre érzékeli a gép, majd folyamatos bootloop és olyan, mintha nem lenne a kábel csatlakoztatva, az u-boot frissítést meg persze elfelejtettem előtte felrakni.
    Mindegy, tanulópénz, meg is rendeltem a ttl-hez szükséges cuccokat, remélhetőleg az itt leírtak alapján menni fog majd a felélesztés.
    Ha a frissített u-boot lett volna rajta, akkor az ilyen fajta brickből is vissza lehet hozni ttl nélkül?

Viszont, mivel tudom mennyire suta vagyok, ezért egyben előrelátó is voltam, direkt kettőt rendeltem belőle, ma jött meg a másik wt3020.
    Ennél egyből a frissített u-boot telepítésével kezdtem, szerencsére, mivel a jól bevált 15.05.1 factoryjének a flashelése után nem bootolt be.
    Felmegy rá rendesen a suste bb, a 15.05, viszont a 15.05.1 nem, akárhonnan próbálom a sysupgrade-et.
    Flash közben ugye folyamatosan világít a led, ha kész, akkor elkezd villogni, és röviddel utána már be is jön a luci.
    15.05.1-nél a folyamatos világítás után a led elalszik és ennyi.
    Újraindítás után sem világít a led és nem jön be a luci.
    U-bootról a többi kettőt fel tudom rendesen rakni, de nem értem mi lehet a baja a 15.05.1-el, ha a másiknak az megfelelt.

Új hozzászólás Aktív témák