Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TonTomika

aktív tag

válasz hito #5678 üzenetére

Szia!

Szerintem első körben próbáld ki az OSX-et valamelyik APR-ben. :) (Ahogy nézem, budapesti vagy, én az XMS-t ajánlom :B )

Megnéztem a notim sys prof-ját, de sajnos nem írja, hogy milyen core2duo proci van benne.
    Csak 256 megás videókarival van tudtommal.
    Ha MacMinit akarsz venni, szvsz MINDENKÉPPEN várjad meg a frissítést! [link]

A Mac-es környezethez hozzá tartozik az, hogy kibontod és működik. Éppen ezért van az hogy igazából mindenki leszarja, hogy pontosan milyen a proci benne, meg a videókártya. Elég legyen azokra a feladatokra, amire tervezték az adott gépet.

Játszani lehet vele, sok Mac-es játék van már, illetve újabban fellelhetőek Win-re kiadott játékok crossoverelt változatai. (Ez annyit takar, hogy egy program segítségével megcsinálták úgy, hogy OSX alatt is fut. Pontos metódust nem ismerem.) De egyébként nem érdemes játszani vele szerintem...játékra ott a konzol :) Az újban elvileg Geforce 320M lesz, tehát azzal játszani is jobban lehet majd.

Az is igaz, hogy teljesen más a szemlélet, én anno DOS-sal kezdtem, aztán csak Win...de elegem lett és váltottam. Több mint másfél éve használok Mac-et, azóta csak nagyon elvétve használtam Wint. Minden nekem szükséges dolgot meg tudok oldani rajta, még irodai csomagból is az iWorkot használom. Alapjában véve ha olyan a mentalitásod, hogy képes vagy változtatni és megszokni valami újat, akkor hajrá, nem fogod megbánni. :) Viszont érdemes alávetni magadat a rendszernek, értem ezalatt pl a mappák használatát különösen a zenéknél. Hidd el, jó az ha az iTunes kategorizálja...nagy meló áttenni, de megéri. :)

Ha nagyon nem vagy ilyen átszokós tipus és két OS-t akarsz, illetve szereted túrni a géped, inkább építs egy mini hackintosh-t.

• cigam

titán

válasz hito #5681 üzenetére

Játéka válogatja melyik fexik neki. Ne várd tőle a 60-100e Ft-os "monster" kártyák teljesítményét. Nézz szét itt: steam Itt minden játékhoz tartozik egy minimal konfig.

• doc

nagyúr

válasz hito #5678 üzenetére

miert akarsz minit, ha windowst raksz aztan ra? annak ugy sok ertelme nincs
    driverrel nincs gond, elvileg a BootCamp megold mindent

az OSX-tol meg nem kell felni, remek talalmany, bar teny hogy windows utan furcsa lesz

a mobilarena-n most meg egy blog, Bog es Bocha OSX-re allnak at, olvasgasd a bejegyzeseket es a topicokat, pont olyan helyzetben vannak mint te :)

Új hozzászólás Aktív témák