-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Szia!
Szerintem első körben próbáld ki az OSX-et valamelyik APR-ben.
(Ahogy nézem, budapesti vagy, én az XMS-t ajánlom
)
Megnéztem a notim sys prof-ját, de sajnos nem írja, hogy milyen core2duo proci van benne.
Csak 256 megás videókarival van tudtommal.
Ha MacMinit akarsz venni, szvsz MINDENKÉPPEN várjad meg a frissítést! [link]A Mac-es környezethez hozzá tartozik az, hogy kibontod és működik. Éppen ezért van az hogy igazából mindenki leszarja, hogy pontosan milyen a proci benne, meg a videókártya. Elég legyen azokra a feladatokra, amire tervezték az adott gépet.
Játszani lehet vele, sok Mac-es játék van már, illetve újabban fellelhetőek Win-re kiadott játékok crossoverelt változatai. (Ez annyit takar, hogy egy program segítségével megcsinálták úgy, hogy OSX alatt is fut. Pontos metódust nem ismerem.) De egyébként nem érdemes játszani vele szerintem...játékra ott a konzol
Az újban elvileg Geforce 320M lesz, tehát azzal játszani is jobban lehet majd.
Az is igaz, hogy teljesen más a szemlélet, én anno DOS-sal kezdtem, aztán csak Win...de elegem lett és váltottam. Több mint másfél éve használok Mac-et, azóta csak nagyon elvétve használtam Wint. Minden nekem szükséges dolgot meg tudok oldani rajta, még irodai csomagból is az iWorkot használom. Alapjában véve ha olyan a mentalitásod, hogy képes vagy változtatni és megszokni valami újat, akkor hajrá, nem fogod megbánni.
Viszont érdemes alávetni magadat a rendszernek, értem ezalatt pl a mappák használatát különösen a zenéknél. Hidd el, jó az ha az iTunes kategorizálja...nagy meló áttenni, de megéri.
Ha nagyon nem vagy ilyen átszokós tipus és két OS-t akarsz, illetve szereted túrni a géped, inkább építs egy mini hackintosh-t.
-
doc
nagyúr
miert akarsz minit, ha windowst raksz aztan ra? annak ugy sok ertelme nincs
driverrel nincs gond, elvileg a BootCamp megold mindentaz OSX-tol meg nem kell felni, remek talalmany, bar teny hogy windows utan furcsa lesz
a mobilarena-n most meg egy blog, Bog es Bocha OSX-re allnak at, olvasgasd a bejegyzeseket es a topicokat, pont olyan helyzetben vannak mint te
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest