- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
papagaj
csendes tag
Sziasztok!
nVidia drivereket akarok telepiteni a Linuxhoz és két dologban nem vagyok teljesen biztos, úgyhogy légyszi erősitsetek meg:
1. ugye az i386 architektúrához a LinuxIA32 operációs rendszerhez készült drivereket kell letölteni?
2. ha nincs fenn a kernel forráskódja, akkor jó megoldás az, hogy letöltöm (mondjuk a kernel.org-ról) és egész egyszerűen bemásolom a /usr/src/linux alá?
köszi a segitséget!!! -
papagaj
csendes tag
Helósztok!
Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy lehet-e a következő módon telepiteni bármilyen Linuxot:
- dokumentumok, adatok a 3. alap-particióba
- a többi rész (boot-partició, csere-partició, root-partició) az extended partició ''részeibe''
nem tudom ugyanis, hogy csak Windows-ra igaz-e az hogy a merevlemezt az ismert két módon (4 alap, vagy 3 alap + 1 extended) lehet particionálni, vagy ez a merevlemez tulajdonsága bármilyen OS alatt.
köszönöm előre a segitséget -
papagaj
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam erre a kérdésre az interneten és ebben a topicban is választ keresni, de teljesen egyértelműt nem találtam. Szóval: lehet-e AMD Athlon 64-bites processzort futtató számitógépre olyan linuxot telpiteni, ami 32 bites Intelre (pl i386) lett leforditva, és ha igen, akkor csak egész egyszerűen nem használja ki a jobb processzor nyújtotta lehetőségeket, vagy lasssabban fog működni, vagy esetleg még kárt is tehet az eszközben?
köszönöm a segitséget
Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest