- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
maxthor
tag
Sziasztok!
A napokban töltöttem le a Suse 9.3 Professional 1 DVD-s verzióját! Már fel is raktam a mini install discel merevlemezről,de szeretném kiirni dvd-re! a probléma az hogy ez az image ~7,96Gb,ami nem megy rá egy 4,7Gb DVD-R-re.Kiszedtem a 64bites támogatás illetve a noarch könyvtárat,és igy már ráférne,csak valahogy bootolhatóvá kéne tenni a discet!!!Hogy csináljam mindezt,hogy lehet bootolható linux telepítő dvd lemezt csinálni???
-
maxthor
tag
válasz
tierbatyo #1323 üzenetére
Most én válaszoljak a kérdésemre??
Természetesen Egy Bootolható Winme lemez megteszi! A Többit meg parancssorban csinálnám,(Loadlin)! Vagy az első lemezt kiírom egy Rw-re, és ott adom meg a telepítési forrást! De sajna a Loadlin nem müxik! ha az 5lemezt begórom egy könyvtárba,akkor is csak az alap rendszer megy fel,utánna meg nem találja a következő lemezt! a Telepítő cuccokat Fat32-re raktam! -
maxthor
tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a Suse linux 9.3 Professionalt! 5CD lenne! DVD verziót nem találtam!De nem igazán akarom kiirni,ezért inkább azt tenném hogy mind az 5 lemezt felmásolnám egy könytárba,és onnan indítanám a telepítést! A kérdésem a következő, mindezt hogy csináljam???
-
maxthor
tag
Sziasztok!
dcgui-gt-0.3.2 -őt Raknék felfele forrásból suse linux 9.2-re!(A dclib-et már felraktam). Viszont a ./configure -nál elakad,és a következő hiba üzit dobja konzolba:
Checking for X... configure: error: Can't find X includes. Please check your installation and add the correct paths!
Mi lehet a Gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest