Keresés

Aktív témák

• Nymyr

csendes tag

válasz ReJim #2817 üzenetére

Ok, kösz a helpet, majd ha nem műxx a KNOPPIX, akkor kipróbálom a SLAX-ot, de ha csak annyiban jobb h magyar, akkor nem gáz mert angolul egészen jól elvagyok;)

• Nymyr

csendes tag

Sziasztok, bocs hogy ide írom a bajomat, de nem akarok vmi kevésbé népszerű topikba írni, mert nagy az esélye h nem veszik észre amit írok...persze így meg lehet kitörlik, de SOS-helyzet állt elő szal...moderátor majd működ, de hátha kapok vm választ...plíz aki tud az segítsen... Szal 1ik haveromnak odaadtam 1 Bundle verziójú Norton antivirus 2004-et (30 naposat), gyerek feltette és aszondta h azzal kezdte az installálás megkezdése előtt h 'invaild user', ami alapból fura...de mind1, nem ez a lényeg.... A BAJ az h a srác sikeresen feltette a proggyt, de az 1ből lefuttatta a scant és talált vmi 'bloodhound' vírust a system32-jében, és szépen dilitelte is azokat...na ITT kezdődtek a bajok, mert ezután következő indításnál bejött neki a windows (ami XP), de kifagyott 1ből és nem mozdult semmere... NA ennyi amennyit el tudott értelmesen mondani...persze tudom ilyenkor
    újból lehet installni a windowst, de rajta van az apja munkája... Magát a gépet én majd csak d.u. nézem meg lehet nem kmoly de hátha vki más is találkozott a ilyennel... JA, még vmi...és itt valamilyen szinten kapcsolódok is a topikhoz...ha nem működne a gép semmilyen próbálkozás után sem akkor van ez a KNOPPIX vagy milyen linuxos csoda, amivel tudnék adatot menteni...kérdés: PONTOSAN hogyan?

Aktív témák