- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
válasz
dr_strange #4899 üzenetére
de én étrem. na szóval van egy görgős egerem. és annak linux alatt az a tulajdonsága ha a görgőt gyorsan görbetem felfele akkor balra ,ha lefele akkor jobbra scrollozik.a firefoxban ekkor ha ezt csinálom pl. fölfele görgetek gyorsan akkor csinál egy ''visszat'' előző lap betöltését. ez ,hol lehet kiszedni? mert engem naon idegesít! remélem érthető
-
sziasztok! az ,hogy lehet kiszedni a linuxból ha egy gyorsat pörgetek föl az egér görgőjével akkor a firefoxban de más böngészőben csinál egy visszát ha meg le akkor előrét. hamm?
-
sziasztok! olyan progi kéne nekem amivel a zenéről le tudom szedni az éneket. ha van ilyne akkor kéne jah és uhu linux 1.2 alá. az audacity jó erre?
-
mostmá vágom köcce!
-
sziasztok xmms tud olyat mint winamp netrádiót lejáccani? hogyna?
-
sziasztok! guruk kérdésem: hogy kell dmix plugint csinálni alsahoz?
-
sziasztok! hol lehet beállítani uhu 1.2 ,hogy az egeren ha gyorsan húzom a görgőt föl vayg le akkor a böngészőben ne vissza vagy előre mennyen?
-
sziasztok!
gyors segítség kéne nekem: hol találom uhu 1.2 alatt a grub file configot mert xpvel szeretném bootolni a linuxt is -
gege: akarsz uhut? töccsed az 1.2 x.orgos
biztos nem fog villogni
-
sziasztok. hivatalosan még nem olvastam de már fenn van az uhu szerveren az 1.2.
lehet tölteni!(?)
-
sziasztok! nézegettem a slax honlapját van az a popcorn slax. az mit tud mert nekem egy gyk egy slax kéne xmms -el + mpalyerral + firefoxal + thunderbirdel. na mit tud. és ,hogy béta az mit jelen itt most. szétfaggya az agyát gépeken?
-
sziasztok!
pontosan ,hogy lehet megvenni a cedegat? mert valami havi 5 euró de máshol azt olvastam ,hogy 15dolcsitehát akkor 3 havig fizetem és enyém a cuccos? és ,hogy lehet megveni? nincs valamilyen cég aki ezt árusítja hun?
-
válasz
gege71.hu #4280 üzenetére
bemountoltad az ntfs vinyókat?
a linuxnak asszem 2.4 -es kerneltől tudnija kéne az ntfs -t olvasni. mellesleg ne add fel a linuxot. csak nyerhetsz vele. csak hát nekem van egy linuxos ismerősöm és aszonta .hogy nem így kell csinálni ,hogy be uhu ozt full install hanem csak a legalapab cuccok és szépen építed föl a saját linuxod. aszonta minden le van írva ,hogy csak idő ennyi.
remélem most felbátorítottalak!
-
sziasztok! olyat olvastam ,hogy a cvs -es winex nem támogatja a cdmásolásvédelmet. akkor kell krekk ,hogy jácchassak? vagy csak kamu hír. és a frankscorner.org oldalon lévő config fileok milyenek?
-
sziasztok!
a slackware telepítéséhez ugye csak az 1 es és a 2 es cd kell? -
sziasztok! melyik skype kell uhu alá? ezalatt azt értem ,ha telepíteni szeretném a skypeot akkor a debianos packaget csak simán felteszem majd mint a windózés exe -t? (még nincs linem
azé kérdem) vagy ,hogy műxik ez?
-
hi' most olvasgattam a winreról és a hozzáértőktől lenne kérdésem: a cvs -es winex az egy free cedega konkrétan vagy csak egy winex nem pedig cedega (
) és ha cedegaval nyomom a wint linux alól akkor az nekem mindent feltelepít + megcsinál? a point to play gyk. mi?
[Szerkesztve] -
sziasztok!
tudom ,hogy már lerágott csont de nekem még mindíg ködös. na szóval ha nyitnék egy topicot ATi + Linux néven akkor sokan örülnétek neki? és megkérnék egy kollégát ,hogy írja le rendesen ,hogy mit hogyan kell telepíteni + itt megoszthatnánk egymással észrevételeinket mert sajnos az ATi kártyák + linux még nincsenek annyira jóban mint a nVidia. -
hi'
magyar slackwaret honnan? -
hi' az az uHu amit a netről lehet letölteni = a PCMagazinhoz adott annó uhu 1.1-el? vgay frisseb egyéb?.....
-
hi' a transgaming honlapjáról mindegy ,hogy cvs -sel vagy simán letöltöm a source fileokat és beconfigolom és kész menni fog? vagy csak cvs van?
-
na ez szerintem az amit én akarok ,hogy xp bootoljon linuxt.
Bővebben: link -
hi ezt meglehet valósítani xp alatt ,hogy egy linuxt indítson? ez az vagy ha jólselytem vmi spéci cucc?
Bővebben: link -
hi'
minden esetben létre kell hozni a linuxnak egy swap particiót? -
a qemu programot ki ismeri és pontosan mi? egy free virtualmachine progi ugye? hogy működik? jó?...
-
na akkor figyu: a linux live cd-k helyeznek -e el valamilyen adatot a winyón ha bebootolok róla. ha igen hol na nem akkor mér?
akkor van nekem egy slax linux live cd-m. bebootolok róla akkor kell e neki és a többi live linuxnak egy ext2 ,3 as partició (mi a különbség a 2 és a 3 közt? ) és ha mentek egy live adatokat winyóra akkor azt hova teszi?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest