Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszönöm szépen. Én "experimental support"-ot találtam Leadtek kártyára, Avermediara meg annyit, hogy támogatott. De egyelőre marad a Windows partíció is.
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Ha hátrébb lépek, nem érem el a billentyűzetet, eleve el sem tudom indítani a telepítést.
Talán tesztelni akarom?
Esetleg biztonság miatt, mert Windowsban azt megoldani rengeteg meló.
Bármit választok a legelején, a szöveges menüben (Mint indítása, Telepítés), kiírja, hogy memória-hiba, szöveg szélei szétcsúsznak csíkokba, mintha GPU hiba lenne, és tadam, vége a dalnak, reset. Csak MINT-et próbáltam, de leszedtem egy PureOS-t is, azt még nem.
Azt olvastam, érdemes lehet alaplapot visszaállítani defaultra, de ha utána meg visszatöltöm a beállítást, mi garantálja, hogy elindul a Linux? OC egyébként nincs. -
Predatorr
őstag
Sziasztok! Jó pár éve próbáltam Linuxot. Nem vált be. Mostanában nézegetem, de pl. drivereket a legtöbb hardveremhez (alaplap, tv-tunerek) nem találok, több szoftveremet sem rá, de wine-nal és alternatívákkal kipróbálnám. Letöltöttem egy MINT-et, mert ezt olvastam legjobb javaslatnak WIN után, de indítás után szétfagy a képernyő memória-hibával, édes mindegy, hogy DD vagy ISO formátumban írom ki pendrive-ra, telepíteni akarom vagy a Cinnamon környezetet elindítani. Olvastam, hogy ilyen hiba esetén alaplapon kell állítani, azt viszont nem akarok, mert a win partícióhoz be van állítva. Van erre valamilyen megoldás, esetleg másik disztró kellene?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Gran Turismo
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igen, egy bő 2 éves RTX2080, elég elavult már. Csodálkozom, h nincs támogatása alapból. TVtuner egy ósdi Leadtek PxDVR2000 és van egy Avermedia VolarTV 2 TD110, támogatási oldalon egyikhez sincs linux meghajtó. Egyéb helyen még nem kerestem.
Esetleg biztonság miatt, mert Windowsban azt megoldani rengeteg meló.