- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnss
veterán
Üdv, ismét én, ismételten kérdésem vannak. Első az lenne, hogy a Firefoxot debian alatt hogyan tudom rávenni, hogy magyarul beszéljen? Mert az Edit/Preferences menüben a General fülön hiába adom meg a magyar nyelvet, nem változik semmi.
A másik, k3b-et szeretnék telepíteni, de nincs kéznél a debian telepítő lemez. k3b.org-on sajnos nem igazán igazodok el. Köszi előre is az ötleteket. -
bnss
veterán
Üdv!
Valaki beavatna, hogy hogyan is kezdjek neki egy DVD lemeíz írásának Debian alatt?Köszi előre is az infót és a kitartást.
-
bnss
veterán
válasz
rokefeller #3053 üzenetére
Kösz iaz infót, de sajnos még mindig nem lettem okosabb DVD írás ügyileg. Az oldal, amit linkletél ott kerssem a firefoxot?
-
-
bnss
veterán
Üdv!
Egy kérdésem lenne. Firefoxot szeretnék telepíteni egy Debian rendszerre (etch). Letöltöttem [link] a linkről a firefoxot, de itt megállt a tudományom. Kicsomagoltam, viszont telepíteni nem sikerült. Köszi a választ előre is, és bocs, ha mág elhangzott ez a kérdés, de nicns energiám most keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest