- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnss
veterán
Üdv, ismét én, ismételten kérdésem vannak. Első az lenne, hogy a Firefoxot debian alatt hogyan tudom rávenni, hogy magyarul beszéljen? Mert az Edit/Preferences menüben a General fülön hiába adom meg a magyar nyelvet, nem változik semmi.
A másik, k3b-et szeretnék telepíteni, de nincs kéznél a debian telepítő lemez. k3b.org-on sajnos nem igazán igazodok el. Köszi előre is az ötleteket. -
bnss
veterán
Üdv!
Valaki beavatna, hogy hogyan is kezdjek neki egy DVD lemeíz írásának Debian alatt?Köszi előre is az infót és a kitartást.
-
bnss
veterán
válasz
rokefeller #3053 üzenetére
Kösz iaz infót, de sajnos még mindig nem lettem okosabb DVD írás ügyileg. Az oldal, amit linkletél ott kerssem a firefoxot?
-
-
bnss
veterán
Üdv!
Egy kérdésem lenne. Firefoxot szeretnék telepíteni egy Debian rendszerre (etch). Letöltöttem [link] a linkről a firefoxot, de itt megállt a tudományom. Kicsomagoltam, viszont telepíteni nem sikerült. Köszi a választ előre is, és bocs, ha mág elhangzott ez a kérdés, de nicns energiám most keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest