- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék mbox -ról átállni maildirre (ez egyben exim4 courier váltást is eredményez). Találtam hozzá egy progit mb2md, ami átalakítja. Ez sajna számomra nem működik érthetően, és kicsit még balf*sz vagyok a Linuxhoz. Van kb 60 felhasználóm a jelenlegi szerveremen, és az új szerverre kéne őket átpakolni, úgy, hogy a leveleik maradjanak.
Kellene egy szkript, de mire én ezt egyedül megírnám és rájönnék az túl sok idő lenne.
Arra gondoltam, hogy a szkriptnek úgy kellene működni, hogy veszi a /home könyvtár könyvtárait (ezek ugye a usernevek) és ez alapján állítja be a jogosultságokat, elvileg létre lettek hozva a felhasználók az új szerveren, bár ez is kétséges.
Segítségeteket köszönöm.
Üdv.: Tamás -
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem a pályám (júniusban végeztem az OKJ-s rendszerinformatikusit). Belecsöppentem egy gimnáziumban. Itt adott egy mail szerver, melyen exim4 fut, squirrelmaillel. Semmi nincs ledokumentálva. Kértek rá SPAM szűrést. Telepítettem clamav-ot, sa-exim-t, amavis-t és spamassassint. Fut minden, de sajna nem működik. A SPAM nincs kiszűrve, a fejlécekben semmi sem utal a spamassassin létére. A logokban nincs hibaüzi, minden fut rendesen, de csesznek kommunikálni egymással. Debian (Sarge) rendszer. Kérdezzetek nyugodtan. Logokat tudok csatolni. Végigbogarásztam sok-sok HOWTO-t:
[link]
[link]
[link]
plusz ami ezekben van link, exim-re, clamavra, stb.
de semmi.
Elképzelhető, hogy az a baj, hogy nem maildir formátum van? A /home/user könyvtárban van egy mail könyvtár, ebben van alapból 3 file:
SENT, DRAFT, SPAM.
Mivel próbálkozzak, induljak neki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest