Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KPepe

senior tag

üdv!

Olyan gondom van, hogy adott 2 partíció, 100GB és 400GB. Előbbin van egy Vista, utóbbi tároló. Namost gondoltam csinálok egy 30GB-s partíciót másik OS-nek. GParted elindít, 400-as elejéből 30 giga levág, új területen új fájlrendszer létrehoz. Kérdésem lenne, hogy GParted mi a bánatos lókukit csinál, mert egyszer shrink-elte egy 18 perces manőver keretében az eredeti partíciót - ami szerintem korrekt is 30GB átmozgatásához. Azóta nyomott egy 5 órás stand-up-ot egy read only teszt keretében, ahol is "read nemférbeleintegerbemennyiségű sectors using a blocksize of 256 sectors" művelet hajtódott végre. Nagyszerű, erre vannak az éjszakák.
    De ez nem elég, most a real move stand-up van műsoron, ahol már "copy picitkevesebbdemégmindignemférbeleintegerbe sectors using a blocksize of 8192 sectors" folyamat zajlik.

Valaki fel tudna világosítani, hogy mi történik? Anno PQM sem csinált ilyeneket, aztán arról szerencsére leszoktam, fdisk meg végképp nem, szóval nem értem mi ez a 10 órányi hdd gyilkolás, és lehet, hogy lesz még pár kör...

Új hozzászólás Aktív témák