Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Üdv skacok.
Szerintetek melyik linux a legjobb?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
"ubi"-ról írok. Sajna nem vagyok egy linux mágus de tele van a "faxom" a microsoftal.
istenigazából tetszik is az ubi meg nem is. De mielőbbvéleményt formálnék ki akarok próbálni mást is.
Szal kérdésem: mik a legjobban támogatott linuxok?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Na ez már korrek. legalább tudom mi miután jön kb.
Linuxhoz nem értek. Sajna elkényelmesedtem a "tovább, tovább, elfogadom, kész", végett.
Túl sok időm nincs megtanulni minden félét, de már most látom hogy több van a linuxban amint kedvelek mint windowsban. Nekem gyorsabb, és ugyanúgy kézre eső mint eddigi oprencerek amiket próbáltam. Itt ott gondjaim vannak sajna (pl: rar file-ok csomagolása lassabb, és a Kmess is rendszeresen összeomlik). Nekem nem számítanak hogy a legújabb verzió legyen fönnt egy szoftverből (pl win xp alatt msn live mesenger 8.5 portable ami használtam és NAGYON MEGVOLTAM ELGEDVE VELE) De ubi alatt nem tudom telepíteni pl a legújabb torrentklienst sem, vagy minden amit most írtam pirossal húza alá hogy csaka legutolsó probléámat említsem. (azthiszem ez viszont már ubuntos topikba kell írni)"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Keresem a legkissebb gépigényű linuxot ami képes lejátszani avi, divx filmet.
533mhz p2 celeron, 64mb ram, 2.1 gb hdd áll a rendelkezésre.
mit javasoltok?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest