Hirdetés
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Keresem a legkissebb gépigényű linuxot ami képes lejátszani avi, divx filmet.
533mhz p2 celeron, 64mb ram, 2.1 gb hdd áll a rendelkezésre.
mit javasoltok? -
Zotya984
senior tag
Na ez már korrek. legalább tudom mi miután jön kb.
Linuxhoz nem értek. Sajna elkényelmesedtem a "tovább, tovább, elfogadom, kész", végett.
Túl sok időm nincs megtanulni minden félét, de már most látom hogy több van a linuxban amint kedvelek mint windowsban. Nekem gyorsabb, és ugyanúgy kézre eső mint eddigi oprencerek amiket próbáltam. Itt ott gondjaim vannak sajna (pl: rar file-ok csomagolása lassabb, és a Kmess is rendszeresen összeomlik). Nekem nem számítanak hogy a legújabb verzió legyen fönnt egy szoftverből (pl win xp alatt msn live mesenger 8.5 portable ami használtam és NAGYON MEGVOLTAM ELGEDVE VELE) De ubi alatt nem tudom telepíteni pl a legújabb torrentklienst sem, vagy minden amit most írtam pirossal húza alá hogy csaka legutolsó probléámat említsem. (azthiszem ez viszont már ubuntos topikba kell írni) -
Zotya984
senior tag
Üdv skacok.
Szerintetek melyik linux a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi